Мета

Calo Метавселената представя новата си апликация

Calo Indoor е вторият проект, който Calo Metaverse официално разработи като част от своята инкубаторска програма. Приложението Web3 интегрира технологията за добавена реалност (AR) с компоненти от GameFi и SocialFi. Приложението Burn-to-Earn признава и заплаща на потребителите за поддържане на здравословен и активен начин на живот.

След Calo Run следващото съдържание, което ще бъде предоставено от екосистемата CaloVerse, е Calo Indoor. Основната цел е да се изгради мрежа от тренировъчни дейности на закрито, които могат да бъдат подобрени чрез технологията за добавена реалност. Двете мобилни приложения, които до момента са предоставени под марката Calo, се възползват от разширяващия се пазар на игровизирани фитнес приложения. Използването на технологията за добавена реалност води до по-завладяващо и игрово преживяване за потребителя, като наградите са в тясно съответствие с извършеното действие.

Приложението Calo Indoor може да бъде изтеглено в мобилно устройство (например смартфон или таблет) и използването му не изисква специализирана фитнес екипировка. Потребителите на приложението участват в различни основни, но предизвикателни кардио дейности с цел изгаряне на калории. Възможността за екипиране на маратонки NFT според предпочитанията за активност е една от функциите на GameFi, включени в Calo Indoor. Потребителите могат също така да участват във фитнес дейности, които използват разширена реалност (AR), и по този начин могат да печелят стимули като IFIT жетони, Calo жетони и други неща в играта.

Calo Indoor ще започне да издава първите INO. Предишният проект, Calo Run, разпространи свойте NFT сред участниците в белия списък на принципа „Който пръв дойде, той пръв се обслужва“, но те изчезнаха само за осем минути

Calo Metaverse интегрира блокчейн технологията и метавселената, известна още като виртуална вселена, в стоки, които насърчават здравето и благосъстоянието в развлекателната индустрия и здравеопазването. CaloVerse е екологията, която съставлява Calo Metaverse, и е съсредоточена върху физическата активност и здравословния начин на живот. Два от проектите, които съставляват CaloVerse, се наричат Calo Run и Calo Indoor. Геймплеят на Calo Indoor съчетава GameFi с добавена реалност, като целта е да мотивира играчите да правят упражнения у дома.

Related posts

Световният икономически форум представя метавселена за психичното здраве

admin

LunaGens отваря курорт в метавселената

admin

Метавселена: Facebook експериментира с технология за проследяване чрез очите

admin