NFT

Метавселена: LocoMeta е нова игра, фокусирана върху NFT

LocoMeta е развълнувана да обяви старта на своята базирана на блокчейн метавърс игра, фокусирана върху NFT, залози и фермерство. Потребителите могат да печелят токени LOCO (във вселената на LocoMeta), като купуват различни NFT в тази богата на функции игра. Играта се отличава с използването на Smart Chain на Binance. Тя работи с Web3 портфейли като Trust Wallet, които потребителите могат да използват за трансакции и плащания на гориво.

LocoMeta се стреми да бъде най-креативната игра в метавселената на блокчейн. Тя предоставя на своите играчи възможността да се насладят на това да бъдат част от една безкрайна вселена, вълнението от стратегическите игри и възможността да печелят токени LOCO.

Токени.

Според уебсайта LocoMeta е игра, в която един влак обикаля космоса на Metaverse до края на планетата. Екипът възнамерява да я осъществи между 2024 и 2025 г.

Токените на NFT са изключително динамични, практични и функционални във вселената на LocoMeta. За разлика от много NFT в съществуващата криптосфера, които са единствено колекционерски предмети или „произведения на изкуството“, NFT в рамките на LocoMetaNFT Framework имат многобройни приложения.

NFT токените могат да бъдат експортирани от света на играта и продавани или търгувани на уебсайтове на трети страни. От друга страна, NFT на LOCO се използват във вселената на LocoMeta за практически цели.

NFT на билета показва количеството на вашето дневно производство. Закупуването на билет ви позволява да започнете строителството на вашия автомобил. От друга страна, NFT местата обозначават деня на разпределение. Ако не притежавате седалка, денят на разпределението ви започва на 60 дни. Можете също така да съкратите деня на разпределение, като закупите седалка.

И накрая, най-важният компонент на влака е NFT машината. LocoMeta възнамерява да придаде на машиниста NFT голямо значение. Колкото по-бързо пътувате, толкова по-добър става вашият машинист. Той ви позволява да съкратите броя на дните и да произвеждате ЛОКО по-бързо.

Related posts

Биткойн NFT се покачват, след като колекциите се появяват в топ 10 списък

admin

Clupos разработва ново пространство за игри

admin

Създателят на Mutant Ape Planet NFT Орелиен Мишел е арестуван

admin