NFT

MetaNesia ще представи свое пространство за игри с виртуална реалност

14-тото Световно първенство по Esports ще включва различни виртуални зали за игра в платформата метавселена metaNesia на държавната телекомуникационна компания PT Telekomunikasi Indonesia Tbk.

В сайта за нови технологични платформи PT Telkom, до хилядите фенове на отборите по еспорт, които се състезават на събитието, което ще се проведе в Бали през октомври 2022 г., могат да имат достъп до виртуалните стаи за мачове. Освен това най-добрите световни лектори в областта на видеоигрите и еспорта ще бъдат поканени в залата за разговори, на която metaNesia ще бъде домакин, добави той.

MetaNesia ще покаже и уникален дизайн на NFT, който колекционерите на NFT могат да закупят

MetaNesia ще представи на играчите завладяваща среда за онлайн игри, изпълнена с иновативни идеи от Индонезия. Участието на metaNesia в сектора на електронните спортове в Индонезия е в съответствие с усилията на изпълнителния съвет на Esports Indonesia (PB ESI) за насърчаване на растежа на местния бизнес в областта на електронните спортове като конкурентна среда, която насърчава професионалистите и творците. Освен това то е пример за ролята на Telkom в развитието на човешките ресурси и цифровата икономика в страната.

„Създаването на метавселена включва и участието на десетки (други) индонезийски таланти, като дизайнери, аниматори, моделиери и програмисти на игри“.

Бамбанг Сунарвибово, всекидневен председател на PB ESI, изрази оптимизма на своята партия относно потенциала на събитието да увеличи постиженията на националните състезатели по Esports и да подобри местната екосистема на Esports, включително секторите на творческата икономика и спортния туризъм.

„За хората със силни нива на интелигентност, креативност, дисциплина и трудова етика, Esports е много полезна област. Среща на високо равнище по въпросите на Esports в Индонезия: Bali 14th World Esports Championships“ ще положи солидна основа за бъдещето на Индонезия като един от центровете и референтните точки в света на Esports“.

Related posts

Някои колекции на NFT просто няма да бъдат спрени от срива

admin

Grumpy Cats – приятна NFT колекция

admin

Azuki и Nakamigos NFT удвояват месечните си продажби

admin