Крипто

METABLAZE иска да участва в криптосектора на метавселената

METABLAZE, нов токен за игрални услуги DeFi, обяви днес, че предварителната му продажба ще започне на 14 февруари. Токенът планира да наруши криптоиндустрията, като комбинира пасивни възнаграждения, NFT, както и завладяваща ролева игра с цел да подражава на успехите на завършени криптопроекти като Axie Infinity, The Sandbox, Decentraland и SafeMoon.

Екосистемата

METABLAZE, като дефлационен полезен токен, предлага единствена по рода си система за възнаграждения, която има за цел да осигури дългосрочен растеж чрез иновативно децентрализирано приложение, наречено BLAZEdApp. Токенът осигурява на потребителите два потока от пасивни доходи, за разлика от повечето токени, базирани на възнаграждения, които предлагат само една система за възнаграждения.

Интелигентно изграденият механизъм BLAZERWARDS. В допълнение към родния си токен $MBLZ, осигурява постоянен пасивен доход във всеки токен BEP20. Геймърите могат също така да извлекат максимална полза от парите си, като играят BLAZIVERSE – стратегическа игра, базирана на NFT.

Следващото голямо име

METABLAZE се присъединява към многомилиардната метавселена на блокчейн игрите заедно с Axie Infinity, The Sandbox и Decentraland. Както геймърите, така и неиграчите имат пълен контрол над своите цифрови самоличности, акаунти и активи с METABLAZE.

SafeMoon е друга успешна криптовалута, която се бори с волатилността, като възнаграждава потребителите, които не правят нищо друго, освен да задържат своите токени. METABLAZE предстои да бъде пусната на криптопазара с надежда за голям потенциал. В допълнение дори да надмине, успеха на тези компании, благодарение на уникалната си визия.

С поглед напред

METABLAZE започна своето приключение през четвъртото тримесечие на 2021 г. Освен това тя е създала амбициозен бъдещ план за разширяване на своята екосистема по такъв начин, че стойността на токена да бъде максимално увеличена в полза на цялата общност на METABLAZE.

„Твърде дълго време големият бизнес взимаше надмощие и управляваше шоуто. Затова METABLAZE се обърна към природата на криптовалутите, за да намали зависимостта от традиционните финансови институции и да даде на „хората“ по-голяма власт. В екстаз сме, че можем да споделим ползите от бързо разрастващата се фирма с нашата общност“- заяви Мишел Герман, главен изпълнителен директор и съосновател на METABLAZE.

Related posts

Blur Marketplace надминава OpenSea по продажби за 3-ти пореден месец

admin

Какво представлява криптовалутата и коя крипто е най-подходяща за инвестиране

admin

Крипто яснота: Панелът на Камарата на представителите на САЩ одобрява ключови законопроекти

admin