Крипто

Мета крипто проекти на които трябва да обърнем внимание

Decentraland

Decentraland е изградена върху блокчейн мрежата Ethereum и се твърди, че е собственост на потребителите. Това означава, че тези, които се потопят в нея, имат много възможности да създават своя собствена среда, аватари, пазари, цифрови инфраструктури и приложения.

MANA, нейната криптовалута, е налична на редица криптоборси.

Axie Infinity (AXS)

Axie е игра, базирана на блокчейн, която се радва на голям интерес с помощта на сладки, подобни на животни герои и позволява на някои играчи да печелят и пари, докато се забавляват. Някои хора дори са намерили играта на Axie за възнаграждаваща работа на пълен работен ден.

Тя се захранва от блокчейн мрежата Ethereum и използва AXS и SLP като свои валути. Всяка от тях има различно предназначение вътре в играта. AXS или Axie Infinity Shards, са токени за управление. От друга страна, играчите, притежаващи AXS монети, могат да гласуват за бъдещите планове за развитие на играта, включително за актуализациите и използването на баланса на хазната.

Жетоните SLP или Smooth Love Potions се печелят като награди чрез битката или приключенския режим. Тези жетони могат да се използват за развъждане на „Оси“.

Пясъчникът (SAND)

The Sandbox е метаверсална игра, изградена върху блокчейн мрежата на Ethereum, и се ръководи от създаването на оригинално съдържание, както и от игрите.

Тя използва триизмерен вокселен подход, който също така позволява на играчите ѝ да се възползват напълно от въображението си и да създават виртуални светове според желанието си. По същество всеки може да изгради, притежава и монетизира своето игрово изживяване, като използва собствената валута на платформата – SAND.

Този ERC-20 полезен токен се използва в цялата екосистема на Sandbox, като поддържа всички трансакции и взаимодействия.

Related posts

Криптозаемодателят Celsius Network е близо до споразумение след фалит

admin

Биткойн ETF получи зелена светлина въпреки първоначалното неразбиране от SEC

admin

5-те най-добре представящи се крипто токени с изкуствен интелект през 2023 г.

admin