NFT

Mecha Cat Crew NFT излизат скоро на пазара

В блокчейна на Етериум колекцията от 8 888 незаменими токена, известна като Mecha Cat Crew, е една от най-хубавите колекции, които съществуват в момента. При генерирането ѝ са използвани над 150 характеристики в шест различни категории.

Всяка Mecha Cat е създадена чрез алгоритмичен процес, който комбинира широк набор от характеристики, всяка от които може да приема множество форми в следните категории: фон, аксесоари за гърба, тяло, аксесоари за главата, изражения и дрехи.

Художниците се обединяват, за да започнат проекта, известен като Mecha Cat Crew
Всеки от екипа е художник на свободна практика със страст към котките и всички те работят за една и съща фирма. Те имат големи планове за бъдещето и искат да използват влиянието си, за да популяризират перспективни музиканти по целия свят. Компанията отдава изключително значение на общността. Те ценят честността и се ценят високо един друг.

Първите 500 души, които се регистрират в сървъра Discord, автоматично ще получат OG роля и място в белия списък. След като първоначалните 500 места бъдат заети, от притежателите им се изисква да бъдат изявени членове на общността по различни начини.

 

Related posts

Clupos разработва ново пространство за игри

admin

Изключителното издание на NFT „Cantina Royale“ излиза на пазара

admin

Stone Squad – нов NFT проект

admin