NFT

Mecha Cat Crew NFT излизат скоро на пазара

В блокчейна на Етериум колекцията от 8 888 незаменими токена, известна като Mecha Cat Crew, е една от най-хубавите колекции, които съществуват в момента. При генерирането ѝ са използвани над 150 характеристики в шест различни категории.

Всяка Mecha Cat е създадена чрез алгоритмичен процес, който комбинира широк набор от характеристики, всяка от които може да приема множество форми в следните категории: фон, аксесоари за гърба, тяло, аксесоари за главата, изражения и дрехи.

Художниците се обединяват, за да започнат проекта, известен като Mecha Cat Crew
Всеки от екипа е художник на свободна практика със страст към котките и всички те работят за една и съща фирма. Те имат големи планове за бъдещето и искат да използват влиянието си, за да популяризират перспективни музиканти по целия свят. Компанията отдава изключително значение на общността. Те ценят честността и се ценят високо един друг.

Първите 500 души, които се регистрират в сървъра Discord, автоматично ще получат OG роля и място в белия списък. След като първоначалните 500 места бъдат заети, от притежателите им се изисква да бъдат изявени членове на общността по различни начини.

 

Related posts

Emirates се присъединява към метавселената с NFT на авиокомпанията

admin

Комисията по ценните книжа и фондовите борси заявява, че NFT, продавани от Impact Theory, са „ценни книжа“ в знаково дело

admin

Клубът на разбитите сърца е нов NFT проект

admin