Мета

LunaGens отваря курорт в метавселената

LunaGens, проект, който ще предостави на притежателите си редица важни услуги, разкри, че възнамерява да закупи частен остров на Малдивите, за да построи курорт с точна метаверсия на него. В процес на разработване от LunaGens са и редица DEX листи, P2E игра, LunaGens Gear и други проекти. Освен това LunaGens иска да разгърне своя собствена блокчейн.

Редица платформи, като Bitmart, Indoex, RadioShack, PancakeSwap и др. вече са включили проекта

LunaGens е създадена с намерението да подсигури пазара на биткойни. Платформата е бързо разрастващ се многоверижен проект, ръководен от общността, който се стреми да осигури сигурни и прозрачни алтернативи за плащане. За разлика от конвенционалните банкови практики LunaGens премахва посредника и изпълва финансовите трансакции с прозрачност, почтеност и доверие.

Създателят на платформата Дерилич ръководи екипа на LunaGens, следван от главния изпълнителен директор Тина Нгуен. Вместо да разчита на маркетингови средства, проектът се финансира предимно със собствени средства. Проектът също така е многоверижен. Освен това, въпреки че е само на няколко месеца, платформата вече присъства на голям брой пазари, включително Bitmart, Indoex, RadioShack, Pancake, а скоро ще бъдат добавени и други.

Етап 2 от плана на компанията е времето, когато се очаква да дебютира LunaGen Swap. След това Етап 3 ще включва залагане на високи АТР, фермерство и маркетинг на влиятелни лица. Етап 4 от плана за развитие на бизнеса, който е последният етап, се концентрира върху SEO маркетинга, NFT стейкинга, LunaGen’s Island, крос-веригата и маркетинговите платформи.

След стартирането на стартовата площадка DEX, играта P2E и съоръженията на LunaGen на етап 5, компанията ще се съсредоточи върху изграждането на общност, развитието на обмен от второ ниво, напредъка на блокчейн технологията и разработването на платежната система LunaGen. На етап 6 компанията ще наеме допълнителни разработчици.

Related posts

Растежът на метавселената може да помогне за намаляване на въглеродните емисии с 23%, твърди проучване

admin

Meta беше осъдена „причиняване“ на пристрастяване към социалните медии

admin

Собственикът на BAYC Yuga е домакин на второто преживяване на Otherside Metaverse

admin