NFT

Ledger си партнира с BRICK за пускане на нови NFT

Ledger, най-голямата крипто и Web3 платформа, стартира Market x BRICK NFT. [ L ] Market е първата сигурна платформа за менте и дистрибуция на ръчно подбрани NFT от културни компании и артисти. След дропа Genesis Pass NFT на Ledger миналия месец, BRICK ще изсече 10 000 уникални актива в началото на септември.

Лий Спилман и Гарет Стивънсън от Babylon LA и Trash Talk ще открият BRICK в Лос Анджелис. BRICK ще предлага концерти на живо, музикални сесии с изтъкнати изпълнители, семинари за ситопечат и курсове по криптосигурност от Ledger.

BRICK ще свири ежемесечно с проектирана от артистите „тениска за турне“ и плакат
Леджър и BRICK пуснаха два трейлъра, в които подробно се описва произходът на филма. В трейлъра за произхода на BRICK се появяват Ty Dolla $ign, Bobby Hundreds и Ishod Wair. Блейк Андерсън, Дани Браун и Лайънъл Бойс озвучават героите в анимацията BRICK. Remio, Petty Crimes и Keenan Shurr са проектирали BRICK NFT.

Лий Спилман отбеляза: „BRICK е развълнуван да се присъедини към Ledger Marketplace. Ledger е лидер в Web3 в областта на стила, вкуса и кураторството. Отношението на Ledger съвпада с това на BRICK за създаване на места, ориентирани към културната общност, които предоставят възможност на младите хора. С нетърпение очакваме да видим какво ще донесе това ново сътрудничество.“

[ L ] Маркетът дебютира миналия месец с първото пускане на Genesis Pass NFT, което позволява на собствениците да откупят лимитирана серия Ledger Black-on-Black Nano X и да получат достъп до бъдещи пускания. 150 000 души се присъединиха към [ L] Market.

Притежателите на BRICK NFT могат да гласуват за програмирането и да получат безплатен достъп до събития и семинари с гост. Жителите на държави извън Лос Анджелис могат да гледат концерти и уроци на територията на метавселената на BRICK. На всяко събитие ще се разпространяват дигитални рекламни материали и плакати за турнета. Ledger Enterprise Create обезпечава изработването, разпространението и съхранението на NFT на Brick.

(L) Market добавя сигурността от световна класа на Ledger към пазара на NFT, който е пострадал от хакерски атаки и измами. От 2021 г. насам притежаването на несигурни NFT е струвало на 46 000 клиенти 1 млрд. долара, според FTC. Ledger има най-големия и най-сигурен пазарен дял на крипто портфейли, като защитава 20% от световните крипто и цифрови активи в 5 милиона портфейла.

Related posts

Метавселена: LocoMeta е нова игра, фокусирана върху NFT

admin

Pezuki – нововъзникващ NFT проект

admin

Puffs World е нова NFT колекция

admin