Мета

Kunlun пуска дигитално съдържание в метавселената

Лабораторията StarX MusicX на Kunlun Tech наскоро пусна пет музикални композиции създадени от изкуствен интелект. Петте композиции на AIGC в момента са достъпни в 180 музикални сайта, включително Spotify, SoundCloud, QQ Music и NetEase Cloud Music. Песните на StarX MusicX Lab, създадени от AIGC, се използват от лейбъли, изпълнители и музикални продуценти. Много от песните, записани от индонезийски и малайзийски мейнстрийм изпълнители, са популярни в StarMaker.

StarX MusicX Lab значително подобри звуците, композирани от изкуствен интелект. AI може да допринесе за хармонията между виртуалния и реалния свят, като прилага най-новите технически постижения. Все повече продукти, създадени от AI, ще станат популярни.

Лабораторията Kunlun Tech разработва музика, композирана от AI, като използва сценарии за приложение на AI. С пълноценно верижно производство на музика и глобално разпространение платформата може да предоставя висококачествени песни, саундтраци и ембиънт музика.

Лабораторията разполага с високоефективен и евтин AI композитор, който позволява на създателите да произвеждат различни форми на материали за социални медии, игри и развлечения, филмови и телевизионни продукции или маркетингова кампания.

AIGC ще подобри ефективността и разнообразието на производството на съдържание, като същевременно ще предлага по-динамично и интерактивно съдържание с развитието на технологията на изкуствения интелект. Метавселената обхваща AI, игрите и социалните медии, наред с други области. AIGC ще внесе иновации във виртуалния свят и ще стимулира съвместния просперитет на всички звена от индустрията, като разпознае и използва новите места за растеж.

Развитието на метавселената изисква растеж както от страна на технологиите, така и от страна на съдържанието. Kunlun Tech завърши своето портфолио от Metaverse и приложения, базирани на AI, през 2021 г. Metaverse ще помогне на Kunlun Tech да се разшири, тъй като AIGC се развива бързо.

Byte и Baidu постигат скоростен напредък в AIGC, докато StarX MusicX Lab е водеща в свързаните технологии

Оформя се цифрова човешка екология, базирана около виртуалния свят и инфраструктурата Metaverse, както и интернет музикална екология. AI ще направи революция в създаването на съдържание. С развитието на AIGC StarX MusicX Lab ще разшири своето бизнес присъствие и ще засили творческите си възможности, като генерира ексклузивна музика за световните инфлуенсъри.

Related posts

Какво знаем досега за метавселената SHIB

admin

Workians започва да търгува с недвижими имоти в метавселената

admin

Ethernal Labs си сътрудничи за метавселената

admin