Крипто

KuCoin, глобална платформа за обмяна на крипто открива нов офис в метавселената

KuCoin, платформа за глобален обмен на криптовалути, наскоро сключи официално партньорство с Ertha – метавселена, която е предназначена за широка аудитория. Като част от това партньорство KuCoin и Ertha съвместно ще стартират офис за навлизане в метавселената, чието официално откриване е планирано за 28 юли 2022 г. Това е още една стъпка за KuCoin, която е пионер в бинеса с обмен на криптовалута да разшири присъствието си в метавселената.

Сътрудничеството е стъпка в правилната посока и за двете участващи страни

За Ertha това представлява първата успешна интеграция на реална марка в тяхната Metaverse. За KuCoin това представлява ускоряване на пътя им към превръщането им в борса за криптовалути, която е най-благосклонна към метаверсите.

След като сътрудничеството вече е факт, играчите, които влизат в ранната бета версия на Ertha, ще бъдат посрещнати от модерен и напълно функционален офис на KuCoin. Този офис ще позволи на играчите да се отбият, за да разгледат пазарните графики на живо и да започнат да търгуват за броени секунди!

В момента Ertha Beta е достъпна за всички и предоставя на играчите по-задълбочен поглед върху ролевите и игровите елементи на играта. Ertha наскоро представи инструмента за създаване на персонажи, който направиха достъпни множество интересни възможности за играчите, искащи да създадат идентичност, готова за метавселената.

Глобусът на Ertha е сложно конструирано и заплетено игрово пространство, което е подходящо за създаване на нови правителства, икономики и крехки съюзи между населението на играчите в него. Метавселената е съставена от 350 000 отделни поземлени участъка, всеки от които генерира пари под формата на данъци, такси и други налози въз основа на дейностите, които се извършват на неговата територия. За да могат играчите да бъдат една крачка пред конкуренцията, те трябва да постигнат баланс между своите производствени, търговски и финансови бюджети.

Related posts

Роналдиньо може да бъде задържан заради връзки с крипто пирамидална схема

admin

CoinDeal Конспиратор открадна 45 милиона долара за Metaverse криптовалута

admin

AI Crypto Scam дует е обвинен за $25M Ponzi Scheme

admin