Крипто

Крипто фрази биват генерирани в AI изкуство

Фразите от портфейла на Етериум се превръщат в изкуство, генерирано от изкуствен интелект, което създава умопомрачителни картинни пъзели за ловците на крипто награди.

Странното състезание е дело на Ник Джонсън, водещ разработчик на услугата за именуване на Етериум и възпитаник на Фондация Етериум. Според Джонсън той е бил вдъхновен от една по-ранна публикация на Джеймсън Лоп.

Лоп започнал да използва случайни семенни фрази, за да създава произведения на изкуството, генерирани от изкуствен интелект, като „хоби“. Когато Джонсън видял идеята, той почти веднага имал свои собствени представи за това докъде да я доведе. Нововъведението на Джонсън се състои в това да добави средства към портфейла със семенни фрази и след това да поиска от потребителите да отгатнат фразата от 12 думи от генерираното изображение.

Ако в началото не успеете
Ник Джонсън обяви първата си генерирана от изкуствен интелект seed phrase в понеделник, но не всичко мина по план от първия път.

Като се обърна към Twitter, пионерът в областта на пъзелите описа процеса, който е използвал, и точно как да спечелите крипто наградата.

„Генерирах случайна семенна фраза от 12 думи и изпратих 0,5 ETH към нея“, каза Джонсън за играта си. „След това използвах семенната фраза, за да генерирам тези изображения с Midjourney v4. Ако успеете да отгатнете семенната фраза, можете да получите ETH. Ако никой не го направи в рамките на една седмица, ще си го поискам обратно и ще разкрия фразата.“

Midjourney е платформа за създаване на изображения, задвижвана от изкуствен интелект, която отвори врати за обществеността през март. Потребителите могат да създадат акаунт в услугата и да генерират произведения на изкуството само чрез описание.

След като е използвал софтуера за създаването на пъзела, Джонсън е добавил, че „напълно очаквам тази първа задача да е направо невъзможна“. Криптовалутата е изчезнала в рамките на 48 часа след като портфейлът е бил финансиран. Джонсън беше оставил профила си в Midjourney публичен, което позволи на един потребител просто да потърси фразата в сайта.

Related posts

Биткойнът е „естествена реакция“ на „измамата на централната банка“, казва кандидатът за президент на Аржентина

admin

Криптовалутата luna се срина до 0 долара, тъй като UST още повече се отдалечава от долара

admin

Изпълнителният директор на Coinbase открива и връща 322 хил. долара в неактивни криптовалути

admin