NFT

Krap Chickens – свеж NFT проект

Първото произведение на изкуството, което ще бъде достъпно чрез NFT „KRAPOLIS“, е уникално творение, което е създадено и нарисувано от същите хора, които са разработили шоуто. Произведението на изкуството, което е завършено и има своя собствена индивидуалност, е създадено чрез произволно сглобяване на слоеве, състоящи се от различни характеристики. Притежателите не само ще видят парчета от своя NFT в шоуто в хода на неговото развитие, но и ще го използват като билет за достъп до продължаващи преживявания и привилегии, които са ограничени за колекционерите на Krap Chickens. Тези продължаващи преживявания и привилегии ще бъдат отключени с напредването на представлението.

Тази колекция ще бъде ограничена до 10 420 монети, въпреки че възможните комбинации са милиони.

Колекционерите на първата колекция на програмата „Krap Chickens“, която представлява поредица от лимитирани NFT, ще получат достъп до ексклузивно съдържание и частни зали за прожекции, достъп до Discord канали, покани за срещи с актьори и продуценти, KRAPOLIS мърчъндайз, права за гласуване в поредицата и ексклузивитет за първи поглед към предстоящите капки NFT. Освен това всеки новоизлязъл NFT ще бъде единствен по рода си, защото ще бъде създаден и илюстриран от аниматори, работещи за KRAPPOLIS. То също така ще бъде генерирано от разнообразен набор от характеристики, които имат различна степен на уникалност.

Широката общественост ще може да закупи пилетата на KRAPOLIS на цена от.18 ETH за брой. Тези, които са в списъка с разрешения, ще получат намалена такса за изсичане. Цената на ранния достъп в списъка е.15 ETH, а цената на VIC, което означава „Very Important Clucker“ (много важен кокошкар), е.1 ETH. За всички трансакции ще се начисляват допълнителни такси за газ.

След като се сдобиете с NFT Krap Chicken, тя веднага ще започне да произвежда яйца на дневна база. Тези токени са от стандарта ERC-20 и не могат да се прехвърлят.

Related posts

Banana Ballers – нова креативна NFT колекция

admin

Проектите Izzland ще освежат NFT пространството

admin

Sheepverse е нововъзникваща NFT колекция

admin