Крипто

Какво стои зад 100-процентното увеличение на стойността на токена за изкуствен интелект „VAIOT“?

Токенът за изкуствен интелект VAIOT (VAI) донесе повече от 100% печалба на притежателите на криптовалутата поради бума на изкуствения интелект, който се използва в много аспекти на световната икономика.

От 1 януари насам AI токенът VAI е поскъпнал със 112%, сочат данните на криптографския тракер CoinMarketCap.

VAI е новият токен на VAIOT – платформа, която предлага портфолио от базирани на блокчейн асистенти с изкуствен интелект и интелигентни договори на веригата за потребителите и бизнеса за предоставяне на автоматизирани трансакции и услуги.

Макар че печалбите от над 100% за шест месеца се смятат за доста впечатляващи, като се има предвид броят на криптовалутите на червено в рамките на същия период, 68% от възвръщаемостта дойде през първите две седмици на юни.

AI токенът VAIOT се възползва от глобални партньорства

AI Token VAIOT, подобно на много токени, задвижвани от нарастващото използване на тази технология, процъфтява от партньорствата при увеличаване на стойността.

На 13 юни VAIOT обяви, че си партнира с Realiz.io, базиран във Франция стартъп за финансови технологии с глобална експозиция, който позволява на инвеститорите достъп до света на инвестициите в недвижими имоти и активи за сигурност чрез най-новата блокчейн технология.

„Като интегрираме технологията за изкуствен интелект на VAIOT с платформата на Realiz.io, ще внесем ефективност в процеса на токенизация, давайки възможност за нова ера на притежание на цифрови активи“, заяви VAIOT в Twitter.

През деня VAIOT отвори с цена на търговия от 0,0902 долара, достигна най-висока цена в рамките на деня от 0,1087 долара, тества най-ниската цена в рамките на деня от 0,08889 долара и затвори деня на 0,1032 долара.

Увеличаващият се обем на търговията доведе до най-високата месечна цена от 0,1099 USD, а това повиши пазарната капитализация на проекта до приблизително 24 млн. долара – 22% ръст за 24 часа.

На 12 юни VAIOT обяви и актуализация на своята разработка на правен асистент с изкуствен интелект. До края на седмицата ще бъдат пуснати предварително написани автоматизирани тестове за бекенд и фронт-енд unit тестове, стрес тестове и тестове за функционалност на фронт-енд.

Преди това VAIOT добави валидиране на данните за събраните потребителски данни, свързани с включването на нови полета за договори, съгласно актуализацията си от 8 юни. Беше подчертано и обновяването на Microsoft CLU до версия 4.

VAI се присъединява към други в топ 15 на компаниите с най-голяма пазарна капитализация

Представянето на VAI като топ AI токен го превърна в един от 15-те най-големи печеливши по отношение на пазарната капитализация.

Данните от Santiment.net показаха, че токенът е на 11-то място, наред с други, след Gala (GALA), Numeraire (NMR), Cudos (CUDOS), Findora (FRA) и Linear Finance (LINA).

Към 10:30 UTC на 15 юни VAI имаше около 251 милиона токена в обращение от общо и максимално предлагане от 400 милиона.

Напълно разредената ѝ пазарна капитализация възлизаше на около 38 млн. долара.

Related posts

METABLAZE иска да участва в криптосектора на метавселената

admin

Battle Infinity – Най-добрият нов гейминг токен за покупка през 2022 г.

admin

Две криптовалути в които си заслужава да инвестирате

admin