Мета

Invisible Universe влиза в метавселената

Invisible Universe, студио за анимация, което се занимава с интернет, пусна The R3al Metaverse. В рамките на инициативата ще бъдат създадени 7200 NFT с продуцентски пропуск, което ще позволи на общността да влияе върху творческата посока на шоуто и да анимира своите NFT.

The R3al Metaverse пародира топ риалити шоута като „The Real World“ или „Big Brother“ и проследява петима NFT герои, които се местят в Лос Анджелис от метавселената. Триизмерният, професионално озвучен актьорски състав се състои от герои от Bored Ape Yacht Club, World of Women, Doodles, Cool Cats и Robotos. Феновете ще подкрепят своите любимци, докато те се сприятеляват, карат се, помиряват се, шегуват се, правят гафове и може би се целуват.

Алексис Оханян, основател на Seven Seven Six и инвеститор в Invisible Universe, заяви, че разработването и пускането на пазара на други анимационни програми отнема години. Invisible Universe може да дебютира с цяла поредица и колекция NFT за няколко месеца.

Продуцентите Преминете притежателите на NFT могат да пишат изповедни интервюта и да създават сюжетни линии след дебюта на сериала. NFT на Producers Pass, създадени от награждавани художници и аниматори, съчетават емблематични места в Лос Анджелис и актьорския състав в банер в Twitter. Притежателите на NFT от петте града, включени в първия сезон, могат да видят своя герой анимиран и включен в програмата за епизодично участие.

Invisible Universe е изградила запомнящ се анимационен ПР в социалните медии
„Подхождаме към разказването на истории без его, като се вслушваме в това, което общността обича и иска повече.“ Триша Биджио, главен изпълнителен директор на Invisible Universe, вярва, че следващото поколение клиенти ще иска по-голямо участие в развлекателните франчайзи. „Тази поредица има безкраен потенциал за спиноф, нови герои или по-дълъг тираж. Вторият сезон и след това ще зависят от нашата общност.“

Invisible Universe контекстуализира NFT, общностите и метавселената, така че потребителите да могат да схванат web3 в традиционните медии. Компанията за анимация прилага уроци от Qai Qai, Squeaky & Roy, Clydeo и Ember. Метавселената на R3al ще включва нови герои, които ще се отделят в собствени предавания или планети, подобно на настоящите герои на Invisible Universe.

Related posts

Готов ли е светът за музикални концерти в метавселената

admin

Solana, Polygon събират 30 милиона долара за метавселената Cosmic Wire

admin

Големите марки преосмислят ролята на главен шеф на Метавселената

admin