Мета

Invisible Universe влиза в метавселената

Invisible Universe, студио за анимация, което се занимава с интернет, пусна The R3al Metaverse. В рамките на инициативата ще бъдат създадени 7200 NFT с продуцентски пропуск, което ще позволи на общността да влияе върху творческата посока на шоуто и да анимира своите NFT.

The R3al Metaverse пародира топ риалити шоута като „The Real World“ или „Big Brother“ и проследява петима NFT герои, които се местят в Лос Анджелис от метавселената. Триизмерният, професионално озвучен актьорски състав се състои от герои от Bored Ape Yacht Club, World of Women, Doodles, Cool Cats и Robotos. Феновете ще подкрепят своите любимци, докато те се сприятеляват, карат се, помиряват се, шегуват се, правят гафове и може би се целуват.

Алексис Оханян, основател на Seven Seven Six и инвеститор в Invisible Universe, заяви, че разработването и пускането на пазара на други анимационни програми отнема години. Invisible Universe може да дебютира с цяла поредица и колекция NFT за няколко месеца.

Продуцентите Преминете притежателите на NFT могат да пишат изповедни интервюта и да създават сюжетни линии след дебюта на сериала. NFT на Producers Pass, създадени от награждавани художници и аниматори, съчетават емблематични места в Лос Анджелис и актьорския състав в банер в Twitter. Притежателите на NFT от петте града, включени в първия сезон, могат да видят своя герой анимиран и включен в програмата за епизодично участие.

Invisible Universe е изградила запомнящ се анимационен ПР в социалните медии
„Подхождаме към разказването на истории без его, като се вслушваме в това, което общността обича и иска повече.“ Триша Биджио, главен изпълнителен директор на Invisible Universe, вярва, че следващото поколение клиенти ще иска по-голямо участие в развлекателните франчайзи. „Тази поредица има безкраен потенциал за спиноф, нови герои или по-дълъг тираж. Вторият сезон и след това ще зависят от нашата общност.“

Invisible Universe контекстуализира NFT, общностите и метавселената, така че потребителите да могат да схванат web3 в традиционните медии. Компанията за анимация прилага уроци от Qai Qai, Squeaky & Roy, Clydeo и Ember. Метавселената на R3al ще включва нови герои, които ще се отделят в собствени предавания или планети, подобно на настоящите герои на Invisible Universe.

Related posts

Означават ли намалените слушалки на Meta, че метавселената се проваля?

admin

Хаптичните ръкавици позволяват на хората да се докосват един друг в метавселената

admin

Nvidia разкрива нови разработки в областта на метавселената

admin