NFT

Hey Bear Club е нов завладяващ NFT проект

Hey Bear Club е нов NFT проект, който преодолява пропастта между реалния свят и напълно поглъщащата виртуална среда. Той е вдъхновен от страстта към изкуството и модата и има за цел да ги обедини.

Всяко мече е уникално и всеки притежател ще получи ВИП пропуск за общността на притежателите, където те получават множество отстъпки и специални оферти от най-модерните модни марки.

Целта на компанията е да си сътрудничи с най-различни групи в допълнение към съществуващата база от заинтересовани лица, като се започне от общността на дизайнерите и разработчиците. Това ще бъде платформата, в която художници, графични дизайнери, модни дизайнери и други, работещи в областта на изкуството и технологиите, ще могат да се свързват помежду си и създават заедно изкуство.

Дизайнерските идеи на компанията имат за цел да отразяват обществото им като цяло
Въпреки че има някои, които са по-забележими от други, това не означава, че няма по-малки групи или индивиди. И въпреки факта, че всички те се обличат по различен начин, когато излизат навън, компанията иска притежателите ѝ да се забавляват, да изпитат вълнение и да се впуснат в приключение, докато си проправят път през Hey Bear Club.

Събирането на личните комплекти за първа помощ на мечките е първоначалното приключение на Hey Bear Club. По-голямата част от мечките ще бъдат проектирани от вътрешния екип на фирмата, но компанията кани и отделни талантливи дизайнери от цял свят да съдействат за проектирането на някои от мечките. Тези дизайнери ще допринесат със собствената си уникална марка креативност, изобретателност и въображение за Hey Bear Club.

„Ние сме група от хора, които черпят мотивация от света на изкуството, модата и технологиите. Освен това имаме мисията да улесняваме личностното развитие на другите, като същевременно ги включваме в нашите вълнуващи приключения. Ние притежаваме десетилетия опит в областта на дигиталния маркетинг, модата, дизайна, технологиите, криптовалутите, изкуството и NFT.“

Related posts

Прането на NFT няма да бъде толкова голям проблем, колкото си мислехме

admin

THING се насочват към NFT творци от метавселената

admin

Министерството на финансите на Обединеното кралство се отказва от подкрепяния от правителството NFT проект

admin