NFT

Hey Bear Club е нов завладяващ NFT проект

Hey Bear Club е нов NFT проект, който преодолява пропастта между реалния свят и напълно поглъщащата виртуална среда. Той е вдъхновен от страстта към изкуството и модата и има за цел да ги обедини.

Всяко мече е уникално и всеки притежател ще получи ВИП пропуск за общността на притежателите, където те получават множество отстъпки и специални оферти от най-модерните модни марки.

Целта на компанията е да си сътрудничи с най-различни групи в допълнение към съществуващата база от заинтересовани лица, като се започне от общността на дизайнерите и разработчиците. Това ще бъде платформата, в която художници, графични дизайнери, модни дизайнери и други, работещи в областта на изкуството и технологиите, ще могат да се свързват помежду си и създават заедно изкуство.

Дизайнерските идеи на компанията имат за цел да отразяват обществото им като цяло
Въпреки че има някои, които са по-забележими от други, това не означава, че няма по-малки групи или индивиди. И въпреки факта, че всички те се обличат по различен начин, когато излизат навън, компанията иска притежателите ѝ да се забавляват, да изпитат вълнение и да се впуснат в приключение, докато си проправят път през Hey Bear Club.

Събирането на личните комплекти за първа помощ на мечките е първоначалното приключение на Hey Bear Club. По-голямата част от мечките ще бъдат проектирани от вътрешния екип на фирмата, но компанията кани и отделни талантливи дизайнери от цял свят да съдействат за проектирането на някои от мечките. Тези дизайнери ще допринесат със собствената си уникална марка креативност, изобретателност и въображение за Hey Bear Club.

„Ние сме група от хора, които черпят мотивация от света на изкуството, модата и технологиите. Освен това имаме мисията да улесняваме личностното развитие на другите, като същевременно ги включваме в нашите вълнуващи приключения. Ние притежаваме десетилетия опит в областта на дигиталния маркетинг, модата, дизайна, технологиите, криптовалутите, изкуството и NFT.“

Related posts

Ново решение на Pokémon подсказва, че гигантът в сферата на игрите се насочва към NFT

admin

Подадените заявки за търговски марки на NFT са се увеличили с повече от 20 000% през миналата година

admin

Голяма агенция за продажба на билети навлиза в блокчейн технологията

admin