NFT

Grumpy Cats – приятна NFT колекция

NFT играта Grumpy Cats  е стратегическа игра, изградена по модела „залог към печалба“. Играта е достъпна за всички собственици на NFT Grumpy Cat, но има само 4200 копия, които могат да бъдат закупени. Цена в монетния двор: 1,5 SOL

В тази игра ще има общо едно кралство и шест различни клана, от които да избирате
Всеки от тези шест клана (лед, вулкан, пясък, пустош, кибер и джунгла) има равен брой мрънкачи в редиците си. Много бързо картата на мрънкачите ще разкрие местонахождението на всички кланове, както и на кралството.

Когато играта започне, всеки от притежателите ще може основно да заложи своите NFT и ще продължи да получава седмични печалби, както в предишните проекти. По различен начин, мястото, на което ще бъдат решени залозите, е от значение за решаване на въпросите в мрънкащите войни. Това означава, че пясъчните грамади могат да бъдат залагани в зоната на вулкана или грамада на пустеещата земя може да бъде поставена в зоната на кибритената кутийка, а залагането е мислимо и за всички други възможни комбинации.

Всички собственици имат право да получат награди само за това, че са заложили своите NFT, ако обаче същите притежатели на кланове могат ефективно да общуват, планират и организират дейностите си, за да извършат успешни набези в други земи или да поемат контрола над кралството, те ще имат право на още по-големи награди. Например, ако Пясъчните нацупеняци са способни да нахлуят във всички други региони извън Пясъчната земя, те ще генерират по-голямо количество приходи за себе си. Възможно е обаче броят на Гръмотевичните котки просто да не е достатъчен, за да осъществят успешни набези.

Изчисляването на бойните точки на седмична база и общото количество време за залагане също е важно. Всеки клан се сражава със собствен командир и притежава свое специално предимство в боя. Клановете могат да се подготвят да бъдат по-силни или по-уязвими, когато се изправят един срещу друг. Ето защо, за да направят някои добри набези или защити, притежателите трябва да общуват добре помежду си.

Related posts

Изключителното издание на NFT „Cantina Royale“ излиза на пазара

admin

Bitcoin пазарът за NFT стартира на Magic Eden

admin

Clupos разработва ново пространство за игри

admin