NFT

Grumpy Cats – приятна NFT колекция

NFT играта Grumpy Cats  е стратегическа игра, изградена по модела „залог към печалба“. Играта е достъпна за всички собственици на NFT Grumpy Cat, но има само 4200 копия, които могат да бъдат закупени. Цена в монетния двор: 1,5 SOL

В тази игра ще има общо едно кралство и шест различни клана, от които да избирате
Всеки от тези шест клана (лед, вулкан, пясък, пустош, кибер и джунгла) има равен брой мрънкачи в редиците си. Много бързо картата на мрънкачите ще разкрие местонахождението на всички кланове, както и на кралството.

Когато играта започне, всеки от притежателите ще може основно да заложи своите NFT и ще продължи да получава седмични печалби, както в предишните проекти. По различен начин, мястото, на което ще бъдат решени залозите, е от значение за решаване на въпросите в мрънкащите войни. Това означава, че пясъчните грамади могат да бъдат залагани в зоната на вулкана или грамада на пустеещата земя може да бъде поставена в зоната на кибритената кутийка, а залагането е мислимо и за всички други възможни комбинации.

Всички собственици имат право да получат награди само за това, че са заложили своите NFT, ако обаче същите притежатели на кланове могат ефективно да общуват, планират и организират дейностите си, за да извършат успешни набези в други земи или да поемат контрола над кралството, те ще имат право на още по-големи награди. Например, ако Пясъчните нацупеняци са способни да нахлуят във всички други региони извън Пясъчната земя, те ще генерират по-голямо количество приходи за себе си. Възможно е обаче броят на Гръмотевичните котки просто да не е достатъчен, за да осъществят успешни набези.

Изчисляването на бойните точки на седмична база и общото количество време за залагане също е важно. Всеки клан се сражава със собствен командир и притежава свое специално предимство в боя. Клановете могат да се подготвят да бъдат по-силни или по-уязвими, когато се изправят един срещу друг. Ето защо, за да направят някои добри набези или защити, притежателите трябва да общуват добре помежду си.

Related posts

Какво прави NFT сигурни и ще се промени ли това към по-добро?

admin

Sheepverse е нововъзникваща NFT колекция

admin

Bored Ape Gorilla Club NFT удрят пазара

admin