NFT

Голяма агенция за продажба на билети навлиза в блокчейн технологията

Огромна агенция за продажба на билети току-що направи скок в блокчейн технологията. Гигантът в продажбата на билети Ticketmaster току-що реши да сключи сделка с блокчейна Flow. Тази сделка е свързана с едно от най-големите движения на масова организация за подкрепа и използване на блокчейн технологията. Tech Crunch току-що ни съобщи, че „Ticketmaster вече ще позволява на организаторите на събития да издават NFT (non-fungible tokens), обвързани с билети, на Flow, блокчейн, управляван от Dapper Labs, подкрепена от a16z“. Това е интересен ход от малко вероятен източник и в тази статия днес ще обсъдим тази сделка.

Миналата година, когато този спор започна, Ticketmaster сключи друга сделка с Polygon, която се основава на веригата Ethereum. Това беше направено, за да се предложи на феновете на NFL възможността да купуват виртуални билети в блокчейн. Сега имаме нова сделка, която довежда този ход до пълно осъществяване.

„Организаторите на събития, които ще предложат на феновете NFT с техния билет, имат реална възможност да направим тази нова технология актуална и приложима в голям мащаб. Ето защо си партнираме с Flow, тъй като тяхната блокчейн е специално създадена за ангажиране на феновете и за потребителски преживявания.“ Брандан Линч

Related posts

Създателят на Mutant Ape Planet NFT Орелиен Мишел е арестуван

admin

Партньори на Kalos Labs работят по разработване на NFT платформи

admin

Биткойн NFT се покачват, след като колекциите се появяват в топ 10 списък

admin