Мета

Forrester организира метавселена конференция

Целият график на конференцията Technology & Innovation North America 2022 беше публикуван от Forrester онлайн и в Остин, Тексас. Според Forrester едва 20% от фирмите вече създават адаптивна компания, която може да решава спешни бизнес, технологични и клиентски проблеми. Повечето организации все още не са осъзнали напълно потенциала на технологиите. Technology & Innovation North America е създадена, за да усъвършенства уменията на технологичните ръководители, като например главните информационни директори, главните технологични директори и главните дигитални директори, като им дава възможност не само да предвиждат и бързо да реагират на променящите се бизнес нужди, но и да направляват бъдещото развитие на своите организации.

Тази година Technology & Innovation North America ще се фокусира върху това как технологичните ръководители могат да дадат възможност на своите екипи да проектират бизнеса на бъдещето и да го превърнат в творчески двигател, който да движи фирмата напред

ИТ изпълнителните директори трябва да се превърнат в лични треньори като част от подготовката си за потенциална рецесия, за да са в крак с бързо развиващата се технологична индустрия. Освен това форумът ще отличи северноамериканските фирми, които успешно прилагат технологични стратегии, ориентирани към клиентите, за да отговорят на бързо променящите се очаквания. Компаниите, които отдават приоритет на клиентите, отбелязват ръст на приходите, който е 2,5 пъти по-голям от този на техните конкуренти.

Според Матю Гуарини, вицепрезидент и старши директор проучвания във Forrester, „въпреки икономическата нестабилност, от изпълнителните директори на технологични компании се изисква повече от всякога. Поради това днес изпълнителните директори на технологични компании имат специален шанс да разработят визията на компанията си и да стимулират нейното разрастване. Лидерите ще получат от Technology & Innovation North America устойчивите, гъвкави и иновативни технологични стратегии, от които се нуждаят, за да дадат тласък на компанията си.“

Улеснените разговори, консултативните семинари и специалните програми ще бъдат на разположение на участниците лично. Освен това те ще имат достъп до редица уникални програми, като например Форума за лидерство на жените, Борсата за лидерство на изпълнителните директори, специална програма, разработена специално за ръководители от ниво С, и няколко семинара за управление на таланти. Всички сесии и спонсори на конференцията ще бъдат достъпни за дигиталните участници чрез портала на събитието.

Related posts

Новият модел с изкуствен интелект на Meta може да превежда и транскрибира 100 езика

admin

Китайската провинция Шандун с амбициозен мета растеж от 20,5 млрд. долара

admin

Victoria VR ще пусне Web3 Metaverse на Apple Vision Pro

admin