NFT

Fidelity пуска търговска марка за финансови консултации и NFT пазари в метавселената

Мениджърът на активи Fidelity Investments е подал заявка за търговска марка за финансови инвестиционни услуги и пазар за незаменими токени (NFT) в метавселената, според нови документи, подадени в САЩ.

Подадените документи показват, че Fidelity възнамерява да регистрира като търговска марка и платформа за търговия с криптовалути, NFT както и услуги за виртуални недвижими имоти в метавселената. Многобройните заявки бяха подадени в Службата за патенти и търговски марки на САЩ (USPTO) на 21 декември.

Fidelity заявява, че планира да предлага редица инвестиционни услуги в метавселената и други виртуални светове. Това включва взаимни фондове, пенсионни фондове, управление на инвестиции и финансово планиране.

Услугите в метавселената ще обхващат и електронни плащания на сметки, „финансово управление на сметки по кредитни карти“, прехвърляне на средства и други услуги, свързани с финансите. Fidelity се стреми да предлага NFT които „включват текстово и графично съдържание“.

Компанията планира да предостави онлайн пазар, където хората могат да купуват и продават „цифрови носители“. Заявленията за търговски марки разкриват и намеренията за предлагане на услуги за обмен на криптовалути и портфейли в метавселената.

Fidelity Investments ще предоставя образователни услуги, които обхващат въпроси като „провеждане на класове, работни срещи, семинари и конференции в областта на инвестициите и в областта на маркетинга на финансови услуги в метавселената и други виртуални светове“.

 

Related posts

Megadeth се впуска в нова дигитална ера с NFT и Метавселена Венчър

admin

TFM – нова уникална NFT колекция

admin

Мислили ли сте напоследък за обхвата на NFT?

admin