NFT

Fidelity пуска търговска марка за финансови консултации и NFT пазари в метавселената

Мениджърът на активи Fidelity Investments е подал заявка за търговска марка за финансови инвестиционни услуги и пазар за незаменими токени (NFT) в метавселената, според нови документи, подадени в САЩ.

Подадените документи показват, че Fidelity възнамерява да регистрира като търговска марка и платформа за търговия с криптовалути, NFT както и услуги за виртуални недвижими имоти в метавселената. Многобройните заявки бяха подадени в Службата за патенти и търговски марки на САЩ (USPTO) на 21 декември.

Fidelity заявява, че планира да предлага редица инвестиционни услуги в метавселената и други виртуални светове. Това включва взаимни фондове, пенсионни фондове, управление на инвестиции и финансово планиране.

Услугите в метавселената ще обхващат и електронни плащания на сметки, „финансово управление на сметки по кредитни карти“, прехвърляне на средства и други услуги, свързани с финансите. Fidelity се стреми да предлага NFT които „включват текстово и графично съдържание“.

Компанията планира да предостави онлайн пазар, където хората могат да купуват и продават „цифрови носители“. Заявленията за търговски марки разкриват и намеренията за предлагане на услуги за обмен на криптовалути и портфейли в метавселената.

Fidelity Investments ще предоставя образователни услуги, които обхващат въпроси като „провеждане на класове, работни срещи, семинари и конференции в областта на инвестициите и в областта на маркетинга на финансови услуги в метавселената и други виртуални светове“.

 

Related posts

Троловете са нова свежа NFT колекция, излизаща на пазара

admin

Yakuza NFT излизат скоро на пазара

admin

Мислили ли сте напоследък за обхвата на NFT?

admin