Мета

Ethernal Labs си сътрудничи за метавселената

Ethernal Labs си сътрудничи за метаНаскоро беше разкрито партньорство между Ethernal Labs и Metakey за разработване на метавселена. В резултат на партньорството Ethernal Labs ще създаде бранд активации за своите колекции в Декантраленд.

Освен това сътрудничеството ще представи по творчески начин колекциите на Ethernity’s NFT пред международни компании. Платформата ще използва метавселената на Decentraland, за да рекламира своите премиум лицензи. Играчите ще могат да трупат официално лицензирани сувенири, аксесоари и дрехи от любимите си студиа, компании и легендарни личности.

За да даде старт на сътрудничеството, Metakey създаде авангардна корпоративна централа за Ethernity

Централата на общностите Metakey, Ethernity и Ethernal Labs се намира в сърцето на Decentraland. Той ще се използва за наблюдение, общуване и комуникация с NFT на Ethernity.

Въпреки че разработката ще изисква много работа, отношенията едва сега започват. Екипът на Eternal Labs е развълнуван да използва дигитални преживявания, управлявани от събития, за да доставя нови библиотечни лицензи в метавселената. Благодарение на това потребителите ще могат да взаимодействат, да се забавляват и да играят в изцяло виртуална среда.

Тъй като екипите на Ethernity и Ethernal Labs продължават сътрудничеството си с Metakey, те са решили да разширят и използват случаите на използване на NFT. Това несъмнено ще доведе до създаването на интерактивни, движени от общността преживявания за предстоящи партньорства и колекции.

В резултат на това на потребителите се препоръчва да следят внимателно каналите на компанията в социалните медии за бързи актуализации. Ethernal Labs използва функционалността и взаимодействието на Web3 технологиите като пионерско технологично и инкубационно студио.

Платформата разработва dApp екосистема, за да използва технологиите за обединяване на най-големите хора, компании и артисти. Тя се стреми да служи като портал, подпомагащ известни компании и лица да получат достъп до метавселената и NFT екосистемата. Очаква се взаимоотношенията му с Metakey да доведат до отлични резултати и значителни пазарни промени.

Related posts

Dating.com преследва визия за виртуални запознанства в метавселената

admin

Invisible Universe влиза в метавселената

admin

Метавселената на МЕТА губи милиарди инвеститорски долари

admin