Мета

EON Reality и Axelrod за образование в метавселената

EON Reality, лидер в областта на XR (виртуална и разширена реалност) и метавселената на знанието, обяви ново сътрудничество с Axelrod Holdings Limited. Това сътрудничество включва Metaverse Builder на EON Reality.

Axelrod Holdings има достъп до XR решенията за обучение на EON Reality и инструментите за разработване на метавселени. Axelrod Holdings има за цел да използва технологиите на EON Reality, за да ускори прехода си към цифровата икономика, да подготви студентите и работниците за икономиката на интелигентните градове и да помогне на ОАЕ да внедрят метавселената на знанието.

Технологиите на EON-XR и EON Metaverse Builder ще помогнат на свързаните с Axelrod Holdings институции да подобрят обучението и подготовката, да намалят разходите за инфраструктура и да увеличат възможностите за цифрова академична и корпоративна дейност в ОАЕ. Решенията на EON Reality позволяват на Axelrod Holdings и неговите партньори да предоставят уникални „практически“ преживявания за студенти, служители и предприемачи, тъй като разширяват дейностите си по цифровизация в района.

Решенията на EON Reality ще помогнат на институциите, свързани с Axelrod Holdings, да обучават студенти и да помагат на компаниите по целия свят, като същевременно създават цялостна инфраструктура за метавселена на знанието

Дан Лейерскар, основател, председател и главен изпълнителен директор на EON Reality, заяви, че работата с Axelrod Holdings ще помогне за бързото разширяване на метавселената на знанието в ОАЕ. Националните разгръщания са възможни само с отлични партньори, които могат да увеличат максимално решенията на EON Reality. „Простотата на нашите продукти и отдадеността на Axelrod Holdings ще доведат до изключителни продукти за студенти, обучители и други хора в цялата страна.“

Related posts

Kunlun пуска дигитално съдържание в метавселената

admin

Метавселена през 2023 г: Година на технологичен скок и виртуално преосмисляне

admin

Bulgari представя свой свят в метавселената

admin