NFT

Enviroskunks е нововъзникваща колекция NFT

Сто хиляди мънички космати животни, известни като EnviroSkunks, обещаха да помогнат за намирането на решение на проблем, с който се сблъскват всички по света. В резултат на това пет процента от приходите от продажбата на всяко NFT ще бъдат изпратени на 350, което е глобално движение на обикновени хора, ангажирани да поемат отговорността за разрешаване на кризата със замърсяването на околната среда и промените в климата.

Енвироскункс са натоварени с отговорността да подпомагат процеса на повишаване на осведомеността относно глобалния проблем със замърсяването

Когато закупите един от тези NFT, вие незабавно ще станете един от дарителите на средства за благотворителна организация, присъединявайки се към EnviroSkunks в техните усилия да помогнат на околната среда. Те са развълнувани от възможността да подадат ръка по какъвто и да е начин.

Когато придобиете NFT на EnviroSkunk, този NFT незабавно ще бъде изпратен или на адреса на лицето, направило покупката, или на адреса на всички свързани притежатели на портфейли. Те могат да прегледат своя прясно генериран NFT в профила в Opensea.io, който е бил свързан със създаването на NFT. В допълнение към това, лицата са свободни да преместят своя NFT на всяко място по техен избор и по всяко време на деня или нощта.

Related posts

Програмируемите NFT съществуват от известно време, но защо?

admin

Токенът na Reddit MOON се покачва с 280%, стартира нова NFT колекция

admin

Как се е променила сигурността на NFT след един от най-тежките обири?

admin