Крипто

Два нови Крипто проекти в метавселената

Gala

Платформата е задвижвана от блокчейн платформа за игри, в която играчите могат свободно да обменят игрови предмети, като например NFT и крипто. Мрежата на Gala се поддържа от потребители, които управляват възли на Gala от домашните си компютри. Gala е дом на редица игри, фокусирани върху взаимоотношенията, и свързва играчите с игри като Mirandus, Spider Tank, Town Star, Fortified и Echoes of Empire.

Играта предава на геймърите част от властта и собствеността. Като цяло това се постига най-вече чрез собствената цифрова монета на играта – GALA. Тя се използва в платформата за управление на мрежата, награди и стимули за операторите на възли.

Sensorium Galaxy

Тази метавселена се появява благодарение на сътрудничеството на някои от най-добрите световни артисти, продуценти и медийни компании и се състои от няколко свята. Всеки от тях действа като център, който е посветен на различен и уникален набор от преживявания.

От центровете нейният PRISM е премиерният и служи за вход към музиката и развлеченията. В PRISM потопените потребители ще получат ексклузивни VR изпълнения от артисти, заемащи челни позиции в класациите. Чрез комбинацията от AI и VR технология се осигурява достъп до първокласно съдържание.

Друга ключова характеристика на Sensorium Galaxy е нейната вътрешноплатформена валута – SENSO – която е подкрепена от блокчейн технология, за да захранва „справедлива, прозрачна и притежавана от потребителите децентрализирана икономика“.

Токенът се използва за различни неща – от създаване на нови аватари до закупуване на билети за събития и разработване на оригинално съдържание.

Оттогава платформата е мигрирала от Етериум към блокчейна на Wakatta, за да осигури по-бързи трансакции (30 пъти по-бързи от Етериум,), да направи таксите за трансакции по-евтини – 0,001 долара, и да поддържа по-голям брой операции в рамките на пазара на Sensorium Galaxy.

В допълнение към това Wakatta също така свързва валутата на Sensorium Galaxy, SENSO, с екосистемата Polkadot, създавайки конкурентни условия за притежателите на токени SENSO.

Related posts

Координирана фишинг измама към Web3 пазара води до загуби от 580 хил. долара

admin

Специален агент на IRS: Крипто е бъдещето, но има „купчини измами“

admin

Китай разкрива надеждна рамка за ограничаване на измамите с криптовалути и изкуствен интелект

admin