Мета

DucksVegas нарушава пространството на P2E метавселената

DucksVegas е P2E метавселена, която включва редица игри, базирани на идеята на добре познатите ни настолни игри и игри с карти. Метавселената е дом на разнообразни игри, които напомнят на тези, които се намират в каталога на класическите аркадни игри.

Записванията в Launchpad са едно от най-важните неща за нови проекти като DucksVegas, които тепърва стартират. Те генерират по-голямо търсене на покупки, което стимулира анализа на NFT и разширяването на платформата.

С неотдавнашната новина, че проектът ще бъде воден на Magic Eden, бъдещето му изглежда обещаващо, като се има предвид, че стартъпът на платформата е добре познат с предишните си постижения.

Инициативата продължава да се разраства както по отношение на обхвата си, така и по отношение на видимостта си в цифровите медии. Всъщност известни и широко уважавани онлайн инфлуенсъри са обсъждали DucksVegas и NFT в миналото и продължават да го правят и днес.

Създателите на проекта искаха да направят преживяването от пребиваването в метавселената възможно най-живо, затова базираха героите на NFT на Ducks и им придадоха различни характери и външност. В процеса на брандиране на Патиците участва Теона Бурчуладзе, британска професионалистка, която специализира в разработването на търговски марки. Фактът, че гореспоменатите NFT са обитатели на DucksVegas, им позволява да участват в различни дейности, които са достъпни в рамките на играта. Тези дейности включват игра на P2E игри, отдаване под наем на техните патици и участие в изборите за DAO в DucksVegas.

В рамките на метавселената DucksVegas играчите, които мелят често, ще бъдат възнаградени с по-големи количества предмети в играта. След това тези подаръци могат да бъдат разменяни за подобрения в играта, подобрения на външния вид на играча или за различни парични награди.

В стартовата площадка на Magic Eden е направена актуализация на първоначално простата идея за метавселена, която е мотивирана от чувството на носталгия на основателката Ника Хабурзания.

Related posts

Метавселената все още не се нуждае от регулация, казва ръководителят на ЕС по въпросите за конкуренцията

admin

Ел Салвадор ще отвори първото си Metaverse казино

admin

Метавселена: Facebook експериментира с технология за проследяване чрез очите

admin