Мета

DucksVegas нарушава пространството на P2E метавселената

DucksVegas е P2E метавселена, която включва редица игри, базирани на идеята на добре познатите ни настолни игри и игри с карти. Метавселената е дом на разнообразни игри, които напомнят на тези, които се намират в каталога на класическите аркадни игри.

Записванията в Launchpad са едно от най-важните неща за нови проекти като DucksVegas, които тепърва стартират. Те генерират по-голямо търсене на покупки, което стимулира анализа на NFT и разширяването на платформата.

С неотдавнашната новина, че проектът ще бъде воден на Magic Eden, бъдещето му изглежда обещаващо, като се има предвид, че стартъпът на платформата е добре познат с предишните си постижения.

Инициативата продължава да се разраства както по отношение на обхвата си, така и по отношение на видимостта си в цифровите медии. Всъщност известни и широко уважавани онлайн инфлуенсъри са обсъждали DucksVegas и NFT в миналото и продължават да го правят и днес.

Създателите на проекта искаха да направят преживяването от пребиваването в метавселената възможно най-живо, затова базираха героите на NFT на Ducks и им придадоха различни характери и външност. В процеса на брандиране на Патиците участва Теона Бурчуладзе, британска професионалистка, която специализира в разработването на търговски марки. Фактът, че гореспоменатите NFT са обитатели на DucksVegas, им позволява да участват в различни дейности, които са достъпни в рамките на играта. Тези дейности включват игра на P2E игри, отдаване под наем на техните патици и участие в изборите за DAO в DucksVegas.

В рамките на метавселената DucksVegas играчите, които мелят често, ще бъдат възнаградени с по-големи количества предмети в играта. След това тези подаръци могат да бъдат разменяни за подобрения в играта, подобрения на външния вид на играча или за различни парични награди.

В стартовата площадка на Magic Eden е направена актуализация на първоначално простата идея за метавселена, която е мотивирана от чувството на носталгия на основателката Ника Хабурзания.

Related posts

Град Нанкин прави смел ход, за да се превърне в китайски Metaverse Hub

admin

Защо Opera играе важна роля в метавселената

admin

Очаква се пазарът на игри в метавселената да достигне 119,2 милиарда долара до 2028 г.

admin