Мета

Доклад на CoinMarketCap класира Floki Inu като #1 Metaverse Coin

Неотдавнашен доклад на CoinMarketCap класира Floki Inu като „най-гледаната“ метавселена монета с известна разлика.

Според уебсайта за проследяване на цените на Floki Inu (FLOKI) се падат 39,58% от всички мнения, свързани с метавселената. Следващата най-популярна монета в сектора е WEMIX, на която се падат 18,8% от трафика, свързан с метавселената.

Floki Inu, на върха на метавселената

Данните, събрани от сайта за проследяване на цените CoinMarketCap, сочат, че Floki Inu е кралят на монетите в метавселената, като се оказва два пъти по-популярен от най-близкия си конкурент WEMIX.

Данните, събрани през второто тримесечие на годината, оценяват най-популярните монети в шест пазарни сектора: Интелигентни договори, метавселена, мемове, децентрализирани финанси (DeFi), колекционерски предмети и NFT, както и изкуствен интелект и големи данни.

Floki Inu е в два сектора в рамките на проучването: Metaverse и Memes.

В секцията Memes най-популярната монета е PEPE с 29,58% от мненията, плътно следвана от Shiba Inu с 28,54% дял от пазарното внимание. За сравнение, Floki Inu завладява само 11,68% пазарен дял, когато се конкурира с PEPE и колегата си Shiba Inu, вдъхновен от кучетата memecoin.

CoinMarketCap не включи Shiba Inu в категорията метавселена, въпреки че проектът разработва своя собствена метавселена. Подобно на Floki Inu, Shiba Inu възнамерява да стартира своята метавселена тази година.

Според CoinMarketCap „Секторът на меметата е предизвикал най-голям интерес“ от всички сектори, които е изследвал. Ако Shiba Inu беше включена в сектора на метавселената, Floki Inu щеше да заеме само второ място. Но не беше.

Дори и с такива уговорки статусът на монетата като №1 беше горещо приветстван от екипа на Floki Inu.

Най-разглеждани монети на метавселената

Флоки Ину – 39.58%

Водеща в групата на метавселените с известна разлика, Floki Inu възнамерява да стартира своя проект за метавселена Valhalla по-късно тази година. Според неотдавнашен туит на компанията версията на проекта в Мейннет ще разполага с икономика в играта, която интегрира токена $FLOKI и позволява функции от типа „игра за печалба“.

WEMIX – 18,8%

Следващата най-гледана монета според CoinMarketCap. WEMIX е Web3 проект, който „представя мегаекосистема без граници“ според уебсайта му.

Verasity (VRA) – 16,18%

Verasity е „екосистема с отворена счетоводна книга, която внася доверие и прозрачност в цифровата реклама и плащанията“. Нейната технология за доказване на виждането се рекламира като имаща множество приложения, включително в метавселената.

Render Token (RNDR) – 13,54%

Мрежата Render Network осигурява децентрализирана изчислителна мощност за създаване на 3D модели с очевидни приложения във VR, AR, метавселената и потапящите се светове.

ApeCoin (APE) – 12,53%

Токенът за управление и полезност на яхтения клуб на отегчените маймуни (BAYC).

Незначително ценово действие

Floki Inu може и да е кралят на монетите от метавселената, но коронясването му от CoinMarketCap оказа слабо влияние върху цената.

През последните седем дни до момента на писане на статията, токенът FLOKI на Floki Inu се колебаеше между максимум от 0,00002474 и минимум от 0,00002333.

Към момента на изготвяне на доклада цената на Floki е 0,00002345, което е незначителен спад от 2,40% за деня, 6,08% за седмицата и 13,88% за месеца.

Въпреки това Floki Inu остава с 143,14% нагоре на годишна база и се нарежда в топ 150 на цифровите активи по пазарна капитализация. Макар да изостава от The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS) и Decentraland (MANA) в класацията на токените от метавселената, той притежава относително по-висока пазарна стойност от други популярни токени от метавселената като SushiSwap (SUSHI), Biswap (BSW) и MyNeighborAlice (ALICE).

Related posts

Големите марки преосмислят ролята на главен шеф на Метавселената

admin

Банката купува земя в Metaverse, за да установи присъствието си

admin

Метавселената се включва в седмицата на изкуствата в Маями

admin