Крипто

DeFi Coin (DEFC) е чудесна криптовалута за пасивен доход

DeFi Coin (DEFC) е собствена криптовалута на DeFi Swap, която работи на Binance Smart Chain, като прави всяка транзакция бърза и рентабилна. Тази децентрализирана борса поддържа няколко удобни услуги, включително залагане, мигновени конверсии и добиване с компаене. След като притежавате DEFC, ще можете да инвестирате в екосистемата на DeFi Swap.

DeFi Coin е инсталирала система за данъчно облагане, при която всяка транзакция се таксува с 10%. От тези 10% 5% от всяка транзакция в DeFi Swap отиват при притежателите на DEFC. Останалите 5% отиват в пула за ликвидност. Цената на DEFC е 0,1189 USD и можете да закупите монетите на DeFi Coins, PancakeSwap и други платформи.

На DeFi Swap няма изисквания за сметка или документи KYC, които трябва да предоставите, и можете да разменяте токени, без да предоставяте лична карта. Също така платформите насърчават дългосрочните притежатели, като плащат по-високи лихвени проценти за тези, които решат да заложат токени. Можете да заложите всеки токен, който искате в тази платформа.

Тази валута е перфектна за хората, които искат анонимност при транзакциите си, нещо което беше, възможно преди време с BItCoin, но вече е в далечното минало. DeFi Coin може да бъде моралният наследник на най-попуслярната крипто валута, така че по-добре не пропускайте тази добра инфестиция.

Related posts

Подкрепа за криптопазара в Обединеното кралство, тъй като крипто законопроект получи кралско одобрение

admin

Какво представлява криптовалутата и коя крипто е най-подходяща за инвестиране

admin

Броят на потребителите на Binance расте заради инфлацията, казва ръководителят на компанията за Латинска Америка

admin