Мета

DatChat влиза в съвместен метавселена проект

DatChat, компания за блокчейн киберсигурност , рекламна платформа и социална медия, обяви, че нейното дъщерно дружество, SmarterVerse, Inc., е влязло в съвместно предприятие с MetaBizz, за да разработи изцяло нова метавселена, наречена „The Habytat“.

SmarterVerse ще разработва Habytat съвместно с MetaBizz

The Habytat ще бъде базирана на мобилни устройства метавселена за социални мрежи, в която ще се използват NFT за динамично съдържание на DatChat, патентовано управление на цифрови права и микро блокчейн технология за създаване на нова социална мрежа и търговска метавселена. Това ще бъде постигнато чрез използването на The Habytat. The Habytat ще направи възможността за притежаване на земя в метавселената по-достъпна и за много по-широк кръг от хора.

Според главния изпълнителен директор на DatChat Дарин Майман: „Вярваме, че метавселената трябва да бъде споделено виртуално пространство, което е интерактивно, потапящо и хиперреалистично, и макар първоначално да представя тези характеристики, бързо забелязваме, че потребителите участват само ако притежават собственост. Вярваме, че метавселената трябва да бъде споделено виртуално пространство, което е интерактивно, поглъщащо и хиперреалистично“, каза Майман. „Смятаме, че общото приемане на метавселената е възпрепятствано в резултат на заграбването на земя, което се случва в момента. Моята прогноза е, че Хабитата ще играе водеща роля в разработването на решение, което ще проправи пътя за допълнителни перспективи за разширяване и ще направи възможно по-голям брой хора да имат дял в метавселената.“

Джанфранко Лопане, който в момента е ръководител на отдела за бизнес развитие в DatChat, ще бъде ръководител на съвместния проект. В съответствие с клаузите на общото предприятие DatChat първоначално ще притежава шестдесет процента от него, докато MetaBizz ще има собственост върху четиридесет процента от бизнеса. Освен това MetaBizz, която има офиси както в Северна, така и в Южна Америка, ще предостави повече от двадесет свои инженери и дизайнери.

Related posts

Nvidia разкрива нови разработки в областта на метавселената

admin

Завръщат ли се офисите на метавселената?

admin

Полицията на Обединеното кралство регистрира насилие над деца в метавселената

admin