NFT

Dao Robotto, нова революционна колекция NFT

Колекцията на NFT Dao Robotto е вдъхновена от научнофантастичния филм „Любов, смърт и роботи“, както и от японската меча култура. Роботите, батериите и патроните са трите части на колекцията NFT. „Супер Робото“, най-редкият NFT в тази колекция, може да бъде създаден чрез комбиниране на необходимите елементи; NFT се създават на случаен принцип с различни компоненти, цветове и фонове.

Ето един поглед над бъдещият им план:

 1. Фаза на активиране
  След като белият списък на Dao Robotto бъде попълнен, пътната карта се активира официално. Членовете на Discord с ранен достъп ще получат инструкции за следващите стъпки за изработване на техните роботи.
 2. Отсичане на 900 Dao Robotto NFT
  Постигнете 900 NFT’s, изсечени по време на първото пускане в Белия списък.
 3. Април 29th – Предварителна продажба на RoBox Whitelist
  Започва предварителната продажба на RoBox за членове, включени в белия списък. Инструкциите се предоставят на тези членове чрез Discord. Публичната продажба се активира при разпродажба.
 4. 1 май – Публична продажба
  Широката общественост ще може да монетира своите Dao Robotto NFT директно без предварително одобрение.
 5. 3 май – Разкриване на RoBox
  Ранните собственици на RoBox ще могат да видят какво са получили.
 6. 5, 6 и 7 май – Разкриване на колекцията
  Цялата колекция Dao Robotto NFT е напълно разкрита за света.
 7. Актуализация
  Пътната карта за периода 2022-2023 г. ще бъде актуализирана след разкриването ѝ с подробности за партньорствата, събитията и следващото развитие на проекта.

В Twitter Dao Robotto приема заявки от известни личности и влиятелни личности, включително YouTube потребители, артисти и лидери на мнение. Те също така търсят медийни покупки, реклами в игрови метапространства и други внимателно позиционирани в пространството рекламни инвентари, които могат да се възползват от съществуващата им мрежа от връзки с марки, като NFT / Defi / Gaming, както и от високопоставени инициативи и събития.

Related posts

Японската компания Square Enix продава на търг Symbiogenesis NFTs

admin

NFT-то на Тръмп дигитална карта за търговия губи стойност от 7 милиона

admin

Създателят на Mutant Ape Planet NFT Орелиен Мишел е арестуван

admin