Мета

Cubix се присъединява към форума за стандарти в метавселената

С участието си в развитието на метавселената, Cubix се присъединява към голям брой други забележителни компании и лидери в индустрията. Cubix желае да играе значителна роля в развитието на тази нова технология, въпреки факта, че огромни фирми като Google и Microsoft вече са водещи организации на този процъфтяващ пазар.

От своя страна Форумът за стандарти в метавселената е организация, която насърчава оперативната съвместимост на огромен брой процеси, които имат за цел да направят взаимодействието на потребителите във виртуалния свят възможно най-безпроблемно.

Cubix, голяма фирма в областта на информационните технологии, очаква с нетърпение възможността да установи присъствието си на виртуалната арена, която ще представлява светът на бъдещето.

Тази виртуална сфера е нещо повече от екосистема; в крайна сметка тя ще играе важна роля в действителната реалност

Това е завладяващо пространство и организацията планира да се възползва от всички възможности, които то предоставя. Освен това тя се вълнува да изиграе своята роля в развитието на общността на Метавселената, като създаде партньорства с други членове на общността.

Cubix е добре известна със своите знания и опит в изграждането на надеждни приложения и игри, които се представят добре на пазара в съответствие с бизнес особеностите, които клиентите изискват. В допълнение към това тя има дълга и славна история в разработването на цифрови продукти, които използват и популяризират виртуалната реалност, в допълнение към блокчейн и NFT, както и други авангардни технологии.

Водещите услуги на Cubix спомагат за затвърждаване на позициите на компанията в обществото и дават положителен пример на хората, които се интересуват от технологии. Cubix като цяло е призната за новатор в областта на технологиите поради факта, че е помогнала на предприятията да продължат дейността си въпреки епидемията от Ковид. Корпорацията се придвижи бързо към създаването на платформи, които да гарантират, че работата от разстояние не само ще направи компаниите печеливши, но и ще защити безопасността на техните служители.

Related posts

EON Reality и Axelrod за образование в метавселената

admin

Shemaroo си сътрудничи за Web3.0 функции

admin

Invisible Universe влиза в метавселената

admin