Крипто

Crypto Blocks влизат в метавселената

Crypto Blocks е уникален по рода си проект за криптовалута, който ще стартира в средата на 2022 г. Проектът се състои от токена $BLOCKS и 10 000 NFT. Crypto Blocks DAO се стреми да създаде платформа, която позволява на своите потребители да допринасят и да участват в обсъжданията на проекта, като гласуват и добавят реална полезност към неговата екосистема.

10 000 NFT ще бъдат пуснати от Crypto Blocks DAO, като ще има седем нива, базирани на рядкост. По-високите нива имат повече предимства и потребителите, които се интересуват, могат да получат тези NFTS от високо ниво, за да получат по-добри екстри

Притежателите на $BLOCKS контролират Crypto Blocks DAO. Тези притежатели използват и научна система за управление, която включва гласуване на изпълнителните органи и анкетиране на управлението, за да контролират финансовите рискове на DAO. Това води до стабилна, прозрачна и ефективна екология. Гласуването на инвеститорите се отличава с размера на тежестта, която има всеки гласоподавател.

Силата на гласа на даден гласоподавател в Crypto Blocks DAO е пропорционална на притежаваните от него $BLOCKS. Всички големи и малки избори се решават от идеите на общността, които след това се гласуват за определен период от време. DAO ще стартира с няколко милиона долара в ETH, за да създаде безопасна атмосфера вътре в търговската екосистема, така че наличните токени и NFT ще имат базисна присъща стойност и DAO ще може да избира как да бъдат изразходвани. По този начин Crypto Blocks може да гарантира на своите инвеститори сигурно и проспериращо бъдеще с Crypto Blocks.

Общото предлагане на токени на Crypto Blocks е 238 милиона. В името на прозрачността и доверието на общността 40 % от токените са замразени, включително тези, които ще бъдат държани от DAO. Crypto Blocks ще разпределя токени и NFT в ограничени количества за всяко лице чрез интелигентни договори, за да осигури справедливо разпределение.

Crypto Blocks DAO е базирана на Ethereum децентрализирана автономна организация и проект с отворен код. С токена за управление $BLOCKS проектът се управлява от хора от цял свят. Всички DAO в екосистемата на Етериум са предимно социални и технически групи, съсредоточени около конкретни цели и проекти, и не предполагат непременно съществуването на традиционни корпоративни форми.

Related posts

Какво значение има метавселената за криптовалутите

admin

Дали стабилната монета е отговорът?

admin

SEC няма да одобри Bitcoin Spot ETF, казва бивш адвокат на SEC

admin