Крипто

Crypto Blocks влизат в метавселената

Crypto Blocks е уникален по рода си проект за криптовалута, който ще стартира в средата на 2022 г. Проектът се състои от токена $BLOCKS и 10 000 NFT. Crypto Blocks DAO се стреми да създаде платформа, която позволява на своите потребители да допринасят и да участват в обсъжданията на проекта, като гласуват и добавят реална полезност към неговата екосистема.

10 000 NFT ще бъдат пуснати от Crypto Blocks DAO, като ще има седем нива, базирани на рядкост. По-високите нива имат повече предимства и потребителите, които се интересуват, могат да получат тези NFTS от високо ниво, за да получат по-добри екстри

Притежателите на $BLOCKS контролират Crypto Blocks DAO. Тези притежатели използват и научна система за управление, която включва гласуване на изпълнителните органи и анкетиране на управлението, за да контролират финансовите рискове на DAO. Това води до стабилна, прозрачна и ефективна екология. Гласуването на инвеститорите се отличава с размера на тежестта, която има всеки гласоподавател.

Силата на гласа на даден гласоподавател в Crypto Blocks DAO е пропорционална на притежаваните от него $BLOCKS. Всички големи и малки избори се решават от идеите на общността, които след това се гласуват за определен период от време. DAO ще стартира с няколко милиона долара в ETH, за да създаде безопасна атмосфера вътре в търговската екосистема, така че наличните токени и NFT ще имат базисна присъща стойност и DAO ще може да избира как да бъдат изразходвани. По този начин Crypto Blocks може да гарантира на своите инвеститори сигурно и проспериращо бъдеще с Crypto Blocks.

Общото предлагане на токени на Crypto Blocks е 238 милиона. В името на прозрачността и доверието на общността 40 % от токените са замразени, включително тези, които ще бъдат държани от DAO. Crypto Blocks ще разпределя токени и NFT в ограничени количества за всяко лице чрез интелигентни договори, за да осигури справедливо разпределение.

Crypto Blocks DAO е базирана на Ethereum децентрализирана автономна организация и проект с отворен код. С токена за управление $BLOCKS проектът се управлява от хора от цял свят. Всички DAO в екосистемата на Етериум са предимно социални и технически групи, съсредоточени около конкретни цели и проекти, и не предполагат непременно съществуването на традиционни корпоративни форми.

Related posts

MundoCrypto планира рекордно събитие на Web3

admin

Създателят на Dogecoin казва, че Apple Vision Pro ще се провали

admin

Потвърдено е, че метавселената SHIB ще стартира през 2023 г.

admin