NFT

Clupos разработва ново пространство за игри

Clupos се наложи като онлайн ролева стратегическа игра, в която се играе на принципа „игра за печалба“, като използва 3D уникални NFT като основен инструмент. Екипът на Clupos току-що направи вълнуващото съобщение, че изгражда екосистема за web3 игри, която ще направи революция на пазара на web3 игри, като съчетае иновативно творчество, производство на игри и авангардни технологии за създаване на ново цифрово съдържание.

За да могат както геймърите, така и обикновените хора да се включат в екосистемата за криптовалути, използвайки NFT активи, Clupos изгражда и мултиверижна среда, която е жизнеспособна и за двете групи. В екосистемата на CPS има интерактивни мултиплейър игри, които позволяват на потребителите да общуват помежду си, както и приложения, които свързват създателите и търговците за цели, свързани с печалбата.

Всеки проект, който се стартира в Clupos, се проверява и подбира внимателно. Всички те осигуряват предимства за потребителите и дългосрочен растеж

Клиентите могат да използват създаденото от тях приложение, за да наблюдават инвестициите си, да търгуват свободно на интегрираната борса на Clupos, да търсят нови възможности за потенциална печалба и да са в течение на най-актуалните бизнес новини. Потребителите на приложението Clupos ще открият, че всяка от тези функции е добре измислена и надеждна.

Предвидено е на борсата Clupos да се помещават различни колекции на NFT. В резултат на това потребителите на приложението Clupos могат да търгуват с NFT по възможно най-безопасния и открит начин. Тази функционалност ще бъде включена в зоната за NFT в приложението Clupos, в която вече има раздел за предстоящи проекти и събития в областта на NFT.

Като използва технологията на метавселената, DeFi и NFT, мрежата Clupos е посветена на създаването на цифрово съдържание, което е съобразено с изискванията на играчите и създателите. За да осигури среда за игри, в която потребителите имат истинска собственост и пълен контрол върху преживяванията си, тя ги съчетава с виртуални игри.

Clupos е съвсем нова и отличителна цифрова платформа, която се опитва да консолидира всички полезни характеристики на игрите и DeFi, като интегрира технологията на NFT с уеб3 игрите. Тя е разработила нова екосистема, която дава възможност на клиентите ѝ да имат достъп до редица функции, като изработят уникални NFT с 3D дизайн. Освен това на разположение на потребителите ще бъдат най-новите проекти в областта на уеб3 игрите.

Related posts

ShibAcademy е уникална 3D NFT колекция

admin

Dao Robotto, нова революционна колекция NFT

admin

Ново решение на Pokémon подсказва, че гигантът в сферата на игрите се насочва към NFT

admin