NFT

Bored Ape Gorilla Club NFT удрят пазара

Съкращението BAGC се отнася за Bored Ape Gorilla Club. Мотивацията за създаването на BAGC се дължи на желанието на маймуните да станат членове на клуба на горилите, който е открит от една от маймуните. Просто по случайност Тъй като в клуба имат право да влизат само членове, скучаещите маймуни трябва да подадат молба за членска карта заедно с актуални снимки. В рамка с цялото лице.

Вследствие на това BAGC е изготвил напълно обновена колекция от отегчени маймуни със стопроцентово съвпадение на ДНК, за да подпомогне отегчените маймуни при присъединяването им към клуба. Всички почитатели на NFT със сигурност ги очаква приятен шок под формата на тази чисто нова серия.

В резултат на факта, че няма две скучаещи маймуни, които да са идентични помежду си, 10 000 NFT станаха особено популярни като готини аватари в социалните мрежи. Колекционерските аватари са генерирани автоматично от компютърна програма, като са използвани над 170 възможни характеристики, като изражение на лицето, аксесоари, шапки за глава и други опции.

Ексклузивната колекция се изработва на блокчейна на Етериум, наред с голям брой други известни инициативи в областта на крипто изкуството като BAYC

Колекция от 10 000 уникални маймуни, които се намират в блокчейна на Ethereum и имат потвърден интелигентен договор ERC-721. Освен това цената на всеки отделен артикул е 0,128 етера. Цената на първите 1000 стоки обаче ще бъде определена на 0,07 етера всяка.

Related posts

SCA е чисто нова NFT колекция

admin

Pixels – нов интригуващ NFT проект

admin

Hey Bear Club е нов завладяващ NFT проект

admin