Крипто

Blur Marketplace надминава OpenSea по продажби за 3-ти пореден месец

Пазарът на NFT Blur се превърна в платформата с най-голям обем на търговия в областта на цифровите колекционерски предмети през последните три месеца. Платформата изпревари OpenSea, най-големия пазар за NFT по обем на търговията за всички времена.

През последния месец на най-лошата година в историята на децентрализираните финанси (DeFi) Blur отбеляза приблизително 364 млн. долара обем на търговия с NFT в Етериум.

В рамките на същия период OpenSea регистрира обем от около 169 млн. долара. Казано на прост математически език, търговците на NFT са наляли около 196 млн. долара повече в Blur, отколкото в OpenSea.

Тъй като Етериум е най-големият блокчейн по обем на продажбите за всички времена, положително насочените дейности към Blur, а не към OpenSea, повдигнаха няколко вежди в сектора на цифровите изкуства.

Blur затвърждава първото място

Макар че новата година беше обявена от много анализатори за година на възстановяване за няколко сектора на криптоикономиката, пространството на NFT е най-добре представящата се категория в мащаба на цялата индустрия.

Общият обем на търговията възлизаше на около 729 млн. долара, а Blur имаше лъвския пай с приблизително 325 млн. долара (което представлява 45%). За сравнение, през първите 31 дни на годината обемът на OpenSea беше 241 млн. долара.

По време на първия си пълен месец като пазар на NFT OpenSea надмина Blur, като донесе 146 млн. долара обем на търговия в сравнение с 114 млн. долара на Blur. Към март 2023 г. Blur отбеляза повишен интерес, подкрепен от пускането в обръщение на нейния нов токен BLUR, което кулминира в обем на търговията от около 1,1 млрд. долара от началото на месеца.

Related posts

Китай разкрива надеждна рамка за ограничаване на измамите с криптовалути и изкуствен интелект

admin

Подкрепа за криптопазара в Обединеното кралство, тъй като крипто законопроект получи кралско одобрение

admin

SpaceX, Tesla разпродават притежания на Bitcoin

admin