NFT

Биткойн NFT се покачват, след като колекциите се появяват в топ 10 списък

Биткойн NFT носят впечатляващи печалби на търговците на дигитални изкуства, след като през третата седмица на май няколко колекции, разположени в блокчейн, попаднаха в топ 10 на колекционерските предмети по обем на продажбите.

Биткойн NFTs са във възход след успеха на протокола Ordinals. През последните седем дни (от 15 до 21 май) три проекта за NFT , разгърнати върху най-популярната блокчейн технология, фигурираха в десетте най-големи дигитални колекции по обем на седмичните продажби, по данни на агрегатора на данни за NFT CryptoSlam.

Въпросните проекти са Uncategorized Ordinals, Space Pepes и Bitcoin Frogs. NFT Uncategorized Ordinals генерираха около 8,5 млн. долара продажби, докато Space Pepes донесе 7,4 млн. долара, а 6,4 млн. долара дойдоха от Bitcoin Frogs.

Биткойн NFTs надминават очакванията

Заедно трите NFT съставляваха приблизително 22 млн. долара от общите седмични продажби и въпреки 45%-ния спад в продажбите на Uncategorized Ordinals, бяха увеличени трансакциите (над 19 000) и броят на купувачите (над 7000).

За разлика от Uncategorized Ordinals, Space Pepes отбеляза 60% ръст на продажбите, след като стана свидетел на 37% увеличение на трансакциите до 1068 от около 571 купувачи. Броят на купувачите се понижи за Bitcoin Frogs, както и броят на трансакциите. Средната стойност на продажбите на проекта обаче доведе до ръст на продажбите.

Към 22 май обемът на продажбите на Биткойн NFT възлиза на около 306 млн. долара, като на трите гореспоменати проекта се падат 54% от тази цифра (166 млн. долара).

Други проекти, които имат значителен принос за манията по NFT на иновацията на Сатоши Накамото, включват, но не се ограничават до Bitcoin Shrooms, Ordinal Punks, Taproot Wizards Ordinals и Inscription Zero.

Биткойн влиза в топ 10 на NFT блокчейн по обем на продажбите за всички времена

Биткойн вече е десетият най-голям блокчейн на NFT по обем на продажбите за всички времена благодарение на резултатите от последните колекции.

Последното постижение идва 18 месеца след представянето на Taproot – ъпгрейд, който най-накрая задейства интелигентните договори и разшири случаите на използване на блокчейна.

С това Биткойн изпревари в класацията Фантом, Алгоранд, Арбитрум и Binance Chain. Макар че блокчейнът изостава от Avalanche, Immutable X, WAX, Cardano, Polygon, Flow, Solana, Ronin и Ethereum, широката развойна дейност може да го накара да преобърне конкурентите по продажби преди края на годината.

Related posts

Otherdeed NFTs се покачва значително преди ‘Second Trip Launch’

admin

Dao Robotto, нова революционна колекция NFT

admin

Метавселена: LocoMeta е нова игра, фокусирана върху NFT

admin