NFT

Bitcoin Ordinals NFT Creator Launchpad сега в Magic Eden

Неизменяемият токен (NFT) Bitcoin Ordinals получи добри новини, тъй като беше въведен нов Launchpad за създатели, който ще помогне на всички създатели да изсекат надеждно своите надписи, преди да ги продадат на колекционери.

Bitcoin Ordinals NFT creator Launchpad беше задействан от Magic Eden, един от най-големите пазари за дигитални колекционерски предмети по месечен обем на търговия, на 6 април.

Според многобройни новинарски съобщения Launchpad на създателите на Ordinals ще позволи на създателите да надписват своите колекции от NFT, базирани на BTC.

Bitcoin Ordinals NFT creator Launchpad: Какво е това?

NFT Launchpad е платформа, която помага на създателите да изсичат и продават своите цифрови колекционерски предмети чрез уникално портфолио с курирана колекция, което позволява на купувачите (колекционерите) да купуват лесно цифрово изкуство.

Bitcoin Ordinals NFT Creator Launchpad ще помогне за привличането на нови потребители към екосистемата на първия блокчейн, където те могат лесно и сигурно да коват токени в мрежата.

Защо Launchpad е важен?

Преди създаването на Launchpad, през март 2023 г. Magic Eden пусна пазар за Ordinals, където създателите можеха да обявяват и продават NFT на колекционери.

Това беше направено чрез процеса, наречен Надписи, който беше въведен в основната мрежа на Биткойн през януари 2023 г.

При Inscriptions създателите трябваше да се снабдят с това, което се нарича инструмент за надписване без код. Много любители на NFT използваха Gamma, един от тези no-code, за да изсекат NFT Ordinals.

Макар че Надписването се разглежда като сравнително просто за няколко ентусиасти на Биткойн, които са запознати с кода на блокчейна, това е сложен процес, който може да бъде разбран от създателите, които са запознати с подобрения като Taproot (задействан през ноември 2021 г., за да подобри поверителността и ефективността и да направи Биткойн съвместим с интелигентните договори).

Това затруднява създателите да изберат Биткойн като платформа за копаене на НФТ, когато други технологии като Етериум, Ронин, Солана, Флоу, Полигон, Кардано, WAX, Лавина, Неизменна X, Binance Smart Chain, Арбитрум, Палм, Тезос, Панини, Кронос, Алгоранд, Waves, Тета, Фантом, OKC и Зилика – най-големите блокчейн вериги за НФТ по обем на продажбите за всички времена, са лесно достъпни.

Надписите на Bitcoin Ordinals наближават 1 милион

Към 11:00 UTC на 7 април общият брой на надписите в NFT Ordinals е на път да достигне границата от 1 милион.

Общият брой на Надписите на Ordinals е 955 138, от писмено, а 30% от тях, представляващи 2925 007, са дошли през първите седем (7) дни на април. Изплатените такси за извънреден труд на Ординарите са приблизително 4,6 млн. долара.

Related posts

Bitcoin Ordinals NFT губят стил, тъй като продажбите се сриват с 99% от май насам

admin

AOTA е нова обещаваща NFT колекция

admin

Споровете за авторските права на NFT станаха още по-интересни

admin