Крипто

Battle Infinity – Най-добрият нов гейминг токен за покупка през 2022 г.

Когато търсят 100x алткойни, потребителите искат да разгледат цифрови активи, които предлагат иновативни начини на употреба и имат потенциал да растат в дългосрочен план. Battle Infinity е една такава криптовалута, която има за цел да направи революция в сектора на игрите, като използва протоколи на блокчейн технологията, за да предостави възможности за игра и печалба (P2E).

Основният продукт на Battle Infinity е Battle Arena – базирана на метавселена екосистема, която предлага 6 платформи за P2E. IBAT е полезният токен на платформата – който се използва за извършване на трансакции, разпределяне на награди и др.

Сред популярните P2E платформи е Battle Market – екосистема, която позволява на играчите да коват и персонализират героите си чрез NFT, разработена с помощта на интелигентни договори ERC 721. Освен това IBAT Battle Arena е виртуална екосистема, в която играчите могат да се ангажират с общността в собствените си аватари.

IBAT наскоро приключи предварителната си продажба седмици преди графика, като привлече огромно внимание от криптообщността. Тя вече е достъпна за покупка в PancakeSwap. Токенът може да се използва в Battle Swap – децентрализиран обмен, където потребителите могат да разменят притежаваните от тях IBAT за други криптовалути. Освен това токенът може да се използва за залагане в платформата Battle Stake, за да се генерира потенциално висок годишен процент на доходност (APY).

Потребителите, които се интересуват от това да научат повече за тази децентрализирана платформа, могат да се присъединят към Telegram групата Battle Infinity.

Related posts

Дали стабилната монета е отговорът?

admin

Twitter добави графики с цените на криптовалутите

admin

Нашите три избора за тази крипто зима: Pugglit Inu, BNB и Uniswap!

admin