NFT

Banana Ballers – нова креативна NFT колекция

Най-модерните и актуални банани в метавселената са известни като Banana Ballers. Тези улегнали пичове полагат много труд, но го компенсират с много забавления на обширния плаж Meta Banana Beach. В блокчейна на Етериум в момента се съхраняват 5007 уникални по рода си ръчно нарисувани 3D NFT. Съществуват десет изключително редки качества и шест легендарни банана, всеки от които има потенциала да спечели една от няколко наистина хубави благословии в играта и в реалния живот, като диамантен Rolex, фланелки с автограф или костюми Gucci.

Основната цел е да се гарантира, че както инвестициите на притежателите, така и ментетата на компанията са възможно най-успешни, така че да им се даде възможност да реализират всичките си цели

Компанията също така ще полага постоянни усилия да пуска на пазара продукти с възможно най-високо качество и стойност. След като достигнат до момент, в който са доволни от цялостното качество на проекта, както и от неговите технически аспекти, те ще разкрият датата на пускане в обращение.

След като монетният двор бъде пуснат в действие, притежателите ще могат да изсекат максимум десет бананови топчета. След като всички билети бъдат продадени, те ще могат да правят предложения и покупки в OpenSea.

Някои характеристики на Banana Baller са по-необичайни от други, но всяка от тях има свой собствен набор от отличителни чертi. Когато скоро OpenSea стане достъпна, притежателите ще могат да видят характеристиките чрез раздела „свойства“; като алтернатива те могат да се консултират с инструмент на трета страна, като например Rarity Tools.

Related posts

Bored Ape Gorilla Club NFT удрят пазара

admin

Стойността на тази NFT колекция избухна

admin

Yakuza NFT излизат скоро на пазара

admin