NFT

Banana Ballers – нова креативна NFT колекция

Най-модерните и актуални банани в метавселената са известни като Banana Ballers. Тези улегнали пичове полагат много труд, но го компенсират с много забавления на обширния плаж Meta Banana Beach. В блокчейна на Етериум в момента се съхраняват 5007 уникални по рода си ръчно нарисувани 3D NFT. Съществуват десет изключително редки качества и шест легендарни банана, всеки от които има потенциала да спечели една от няколко наистина хубави благословии в играта и в реалния живот, като диамантен Rolex, фланелки с автограф или костюми Gucci.

Основната цел е да се гарантира, че както инвестициите на притежателите, така и ментетата на компанията са възможно най-успешни, така че да им се даде възможност да реализират всичките си цели

Компанията също така ще полага постоянни усилия да пуска на пазара продукти с възможно най-високо качество и стойност. След като достигнат до момент, в който са доволни от цялостното качество на проекта, както и от неговите технически аспекти, те ще разкрият датата на пускане в обращение.

След като монетният двор бъде пуснат в действие, притежателите ще могат да изсекат максимум десет бананови топчета. След като всички билети бъдат продадени, те ще могат да правят предложения и покупки в OpenSea.

Някои характеристики на Banana Baller са по-необичайни от други, но всяка от тях има свой собствен набор от отличителни чертi. Когато скоро OpenSea стане достъпна, притежателите ще могат да видят характеристиките чрез раздела „свойства“; като алтернатива те могат да се консултират с инструмент на трета страна, като например Rarity Tools.

Related posts

Собствеността на NFTне важи непременно за техните копувачи

admin

TFM – нова уникална NFT колекция

admin

Комисията по ценните книжа и фондовите борси заявява, че NFT, продавани от Impact Theory, са „ценни книжа“ в знаково дело

admin