NFT

Aztec Gods е креативен NFT проект

Вселената на Anime Aztecs е смесица от добре познатите японски анимета и културата на ацтеките. Aztecs Gods е колекция от аватари, която може да се персонализира на 100% и е разработена на Ethereum с общо предлагане от 3500NFTs.

Почит към древните ацтеки, техните крале и кралици, техните воини и общностите, които са използвали да живеят в малки държави и са прекарвали по-голямата част от времето си един с друг. За да се свърже с една от най-активните групи в света в момента, компанията взе решение да разработи фюжън, базиран на персонажи в аниме стил.

Освен това организацията взе решение да го превърне в разнообразен проект, с цел да възхвали разнообразието и да представи всеки индивид. В допълнение към това те не са просто поредната колекция от pfp, тъй като нейните произведения на изкуството, култура и митове са дълбоко застъпени в историята на империята на ацтеките.

Специални тържества ще се провеждат на определени пътни точки по картата, винаги с намерението да се върне нещо на общността под някаква форма

В момента, в който бъдат продадени 50 % от NFT, бизнесът ще започне комуникация с опитни художници на графити от цял свят, за да им възложи да създадат умопомрачителни произведения на изкуството от NFT на избрани късметлии.

За направата на всеки 4N1M3 Aztec се използва интелигентен договор, който отговаря на ERC-721 и е разположен в блокчейна на Ethereum. За цифровите ценности този формат се счита за „златен стандарт“ и има най-широка база на приемане.

След като бъде направата първият конкретен Aztec, е невъзможно да се произведе друг със същите точни характеристики. Невъзможно е да се преброи броят на уникалните ацтеки, но притежателите им трябва да знаят, че има известна свобода на действие по отношение на другите характеристики, така че два отделни ацтеки могат да имат поразително сходен външен вид.

Related posts

Orderinbox пуска свой NFT пазар

admin

The Vampires е нова забавна NFT колекция

admin

Мета съкращава 10 000 служители и NFT, годината на ефективност продължава

admin