NFT

AOTA е нова обещаваща NFT колекция

Aliens on the Ave е колекция от 7146 уникални извънземни, които сега се намират в блокчейна на Етериум, и е част от проекта Aliens on the Ave. Всеки AOTA е единствен по рода си и се състои от над 400 характеристики, всяка от които има свое собствено уникално ниво на рядкост и отличителни характеристики. Доказателството за собственост може да бъде демонстрирано в блокчейна на Ethereum с помощта на NFT на AOTA. Като за основа се използва стандартът ERC-721.

AOTA е организацията, която държи ключа към „Creative Haven“ – съоръжение за съвместна работа само за членове, което е специално проектирано за творци. В рамките на този сектор компанията се стреми да предостави осезаеми ползи на членовете на своята общност. Като например ежеседмично провеждане на класове по йога на живо, медитативни техники и „Предизвикателството за творци“, което е изпитан метод за преодоляване на творческите препятствия.

Притежателите на AOTA имат право на безплатни въздушни полети за целия период на притежание. В момента AOTAverse се разширява благодарение на усилията на хората в компанията

AOTA ще осигури достъп до The Creative Haven – споделено офис пространство, предназначено специално за тези, които носят нови идеи във вселената. В допълнение към това членовете ще имат достъп до стоки, които са достъпни само за общността. Разнообразие от продукти, с които да се похвалите, всеки от които е предназначен да бъде в центъра на вниманието.

На притежателите се предоставя незабавен безвъзмезден достъп до търговските им права. Техният NFT е на разположение за използване от тях, докато продължават да го притежават.

Related posts

Puffs World е нова NFT колекция

admin

Bored Ape Gorilla Club NFT удрят пазара

admin

Otherdeed NFTs се покачва значително преди ‘Second Trip Launch’

admin