Крипто

Animoca Brands представя новата версия на The Sandbox

Тъй като стойността на виртуалните земи спада на фона на продължаващия мечи пазар на криптовалути, The Sandbox, платформата за блокчейн игри, която беше един от основните двигатели на миналогодишния балон на виртуалните имоти, стартира нов сезон следващата седмица.

Новите предложения на The Sandbox съвпадат с намаляването на интереса към недвижимите имоти в метавселената, тъй като стойността на дигиталните активи беше негативно повлияна от тазгодишния рязък спад в цената на криптовалутите. Освен това средната цена за парче земя в The Sandbox е около 5000 щатски долара, което е много по-малко от 20 000 щатски долара, които тя е достигнала от ноември 2021 г. до януари 2022 г.

Подобен модел е наблюдаван и в Decentraland, друг харесван сайт за блокчейн игри

Спадът в стойността на етера, криптовалутата за блокчейна Ethereum, на който се продават виртуалните земи и NFT, допринесе за рязкото намаляване на стойността на fiat валутите. Броят на продажбите се е увеличил, тъй като цените са намалели. Броят на сделките с виртуална земя в The Sandbox намаля от над 1000 на седмица през ноември до средно над 100 през август, поради спада на криптовалутите.

Related posts

AI Crypto Scam дует е обвинен за $25M Ponzi Scheme

admin

SpaceX, Tesla разпродават притежания на Bitcoin

admin

Luna Foundation Guard изчерпала резервите си в размер на 3 млрд. долара, за да се опита да спаси TerraUSD

admin