Мета

AdamEveFamily разкрива e-fashion модна колекция

Една от индийските платформи за дигитална мода – AdamEveFamily – обяви навлизането си в бързо развиващата се област на дигиталната мода с подобрен дизайн, най-съвременни технологии и непоколебим ангажимент за устойчивост.

Компанията е подготвила цял списък от цифрови модели и колекции, които ще променят начина, по който хората гледат на модата. За разлика от обикновените цифрови изображения, героите, създадени от AdamEveFamily, са невероятно реалистични и имат увлекателни истории. Те също така произхождат от острови, които са заличени от ерозия и природни бедствия в резултат на глобалните климатични промени и други опасности, за които пряко или косвено сме допринесли.

Според Джеф Емануел, съосновател и главен изпълнителен директор на AdamEveFamily, „Необходимостта да изглеждаме и да се чувстваме добре онлайн и офлайн е от голямо значение за по-младите поколения, а възможността да я изпълним по устойчив начин, без да правим компромис с ограничените световни ресурси, беше гръбнакът на нашата научноизследователска и развойна дейност, а впоследствие и на гамата от продукти и услуги, които AdamEveFamily е готова да внесе в бързо променящия се пейзаж на модата.“

Тези активи ще служат като 3D посланици на марката и инфлуенсъри за компаниите, които предоставят реална, измерима стойност, като оптимизиране на разходите, повишаване на рентабилността, по-бърз оборот, по-добро сътрудничество и безпроблемно взаимозаменяеми технологични системи, като същевременно са морално отговорни и намаляват въглеродния отпечатък. Според Кесава Сенапати, съосновател и главен оперативен директор на AdamEveFamily, „нашите решения ще дадат възможност за директно включване към метавселената, като същевременно отключат по-широк пазарен дял и модел на приходи. От организациите за големи данни до фирмите и стартъпите, които се занимават с мода, художниците и дизайнерите“.

Related posts

Майли Сайръс с аватар в Gucci Beauty метавселената

admin

Повишаване на квалификацията на служителите за Metaverse Era

admin

Проучване показва, че половината от възрастните не знаят какво е метавселена

admin