Крипто

2 криптовалути, които ще избухнат през 2022 г.

1. Lucky Block (LBLOCK) – Най-добрата криптовалута за търговия през 2022 г.

На върха на нашия списък удобно седи токена LBLOCK. Lucky Block е глобална платформа за състезания с NFT, която ви дава възможност да печелите примамливи награди, като държите техните NFT. Тези награди варират по стойност, а най-големите награди включват 1 млн. долара в Биткойн, Ламборгини и къща на стойност 1 млн. долара.

От стартирането си в началото на 2022 г. Lucky Block е натрупала над 55 хил. притежатели. В резултат на това той е един от най-добре представящите се проекти за годината и спечели голямо внимание от страна на множество медии. Платформа №1 за състезания на NFT предлага награди в LBLOCK, което го прави ценен дигитален актив.

Токенът е регистриран на някои от най-големите световни борси, което увеличава ликвидността и привлича повече инвеститори. Към момента на писане на статията можете да закупите LBLOCK на LBANK и MEXC Global на ниската цена от 0,001419 USD. Lucky Block използва интелигентен договор ERC-20, индустриален стандарт, използван в мрежата на Ethereum.

На всичкото отгоре Lucky Block се одитира от Solid Proof и всички транзакции са публично видими. В резултат на това цялата платформа е изключително сигурна, което гарантира, че парите ви са в безопасност и защитени. При 24-часов обем на търговия от почти 1 милион долара, инвестирането в LBLOCK е най-доброто финансово решение, което можете да вземете през 2022 г.

2. Tamadoge (TAMA) – най-добрият Memecoin за търговия през 2022 г.

Мемекоините са известни с това, че са изключително волатилни, и мнозина се питат дали изобщо трябва да се инвестира в тези шеговити активи. Един от най-успешните по рода си, Tamadoge, може да се похвали с невероятен потенциал при предварителната си продажба.

В момента можете да закупите Tamadoge директно на уебсайта, което го прави чудесен избор, ако сте начинаещ или ако не сте готови да инвестирате много пари. Проектите на предварителна продажба са известни с това, че позволяват на ранните си инвеститори да направят 10 пъти или дори повече от инвестираната сума, преди да експлодират. Все пак имайте предвид, че всички инвестиции в променливи пазари като криптопазара крият рискове. Трябва да инвестирате само това, което можете да си позволите да загубите.

Въпреки това прогнозите за цената на Tamadoge са обещаващи, като някои от тях предвиждат стойност от 0,15 USD до 2023 г. В такъв случай бихте могли да очаквате отлична възвръщаемост на инвестицията си и да се надяваме, че Tamadoge е една от криптовалутите, които ще експлодират през 2022 г. Не е никак зле за меме монета!

Related posts

Завръщането на Binance в Япония съвпада с ангажимента на премиера за Web3

admin

Портфейлите на Solana са обект на хакерска атака на стойност милиони долари

admin

Мрежата на PI се срива тежко след противоречиво включване в борсата

admin